Tjedni članci (Sheldan Nidle)

Sheldan Nidle – kratka biografija

Svaki tjedan, već dugi niz godina, Sheldan Nidle pored ostalih aktivnosti na svom webu objavljuje poruke koje su navodno kanalizirane kroz njega od strane visoko pozicioniranih glasnogovornika Galaktičke federacije (navodne intergalaktičke organizacije koja okuplja stotine inteligentnih humanoidnih i nehumanoidnih civilizacija naše i drugih galaksija).
Što ako smo mi vanzemaljci ?Pročitajte više ovdje.

Ako čitate o ovoj temi prvi put i skeptični ste o temi koncepta dobronamjernih vanzemaljaca možda Vam ovaj pomalo duhoviti članak da drugačiju sliku -
pročitajte “Mali zeleni – koga je briga?”

Ako vas posebno iritira i zvuči vam bedasto cijela ta ideja o nekakvom spašavanju pročitajte  Ne treba mi nikakav spasitelj!

.

Laički ovu organizaciju možemo usporediti sa kombinacijom zemaljskih Ujedinjenih Naroda i NATO pakta. Naime Galaktička federacija ima za razliku od našeg UN-a puno jaču vojnu podršku.
Svakako objektivan i racionalan čitatelj će se odmah nasmijati na gornje izjave no ako si dozvolite pročitati neke od poruka možda se iznenadite. Naime poruke su vrlo precizne u imenovanju institucija, problema i konkretnih riješenja koja nude. Njihova konstruktivnost i optimizam utemeljen na logičnoj argumentaciji o stanju prvenstveno naše ekonomije, ekologije i odnosa u društvu uopće su u najmanju ruku intrigantni.

Listu svih originalnih dosad objavljenih tjednih kanaliziranih poruka možete pronaći ovdje