Kris-Won – Alpha Ship, 13. Siječnja 2012

Alpha Ship, 13. Siječnja 2012

Kanal: Kris-Won

Pozdravi, svima vama!

Ovo je drugi put da ja komuniciram s vama kroz ovaj kanal, koji je dobro poznat i voljen od nekih od nas. Postoji odnos između nas od nekoliko tisuća vaših zemaljskih godina, samo na ovom planetu, ali mi se poznamo još iz davnine ako računate zaustavljanja drugdje u Zvjezdanom Kozmosu. Tada bismo govorili o međusobnom poznavanju iz mnogih vjekova prije.

Ali to nije prikladno, ili barem nije važno, da se govori o prošlosti, tako ćemo se predstaviti u sadašnjem trenutku, koji je stvarno vrijeme Svemira, OVDJE i SADA.

Trenutno živimo u uzbudljivom vremenu, oh da! Svi mi, Braća i Sestre koji vas posjećuju iz drugih dohvatljivih prostora, živimo u velikoj radosti i velikim očekivanjima od tog datuma, u kom ćete se vi, kao planetarna bića, popeti na viši stupanj vaše evolucije, a sa vama i ostala mlađa braća i sestre iz životinjskog svijeta, biljnog pa čak i mineralnog carstva.

Kakav lijepi evolucijski skok i kako je on atraktivan na Višim Inteligencijama cijelog Kozmosa! Neki od onih koji vas posjećuju, čak i ako to sada ne znate, vrlo su evoluirana bića, bića čiste Svjetlosti i Ljubavi, koja su došla da vam ponude svoje ohrabrenje i pomoć u ovim važnim vremenima u kojima živite.

Znamo da mnogi od vas postaju nestrpljivi gledajući kako svijet izgleda kao da se ne mijenja na bolje, ali se čini kao da se svaki dan sve pogoršava, s ovim gospodarskim krizama koje proživljavate, te ekstremne vremenske promjene i rastući kriminal i nesigurnost u mnogim gradovima i glavnim gradovima vaših zemalja.

Ali uvijek prije nego što sunce izađe, vidjet će se najgore oluje, isto kao što će pacijent koji je bolestan proći kroz trenutne krize, nakon čega će osjetiti olakšanje, i ponovno će povratiti svoju snagu i zdravlje u svoje tijelo. Nakon ozdravljenja, on će se osjećati tako jak kao i uvijek ili možda čak i njegovo tijelo je izliječeno i on će se osjećati bolje nego ikada, jer su njegove stanice pomlađene i staro je ustupilo mjesto novom.

To je ono što Gaja radi upravo sada u ovoj za vas važnoj godini, ona se obnavlja, ali prije nego što to postigne, ona će morati proći kroz privremene krize, koje sada doživljavate.

Iz tog razloga, mi vas molimo da ne gubite nadu, da ne dopustite da padnete, i uvijek održavate vaš osmjeh na licu, bez obzira na vjerovanje da se svijet raspada ili da društvo pogoršava.

Znamo da nije lako ostati optimistični, kad sve što vidite oko sebe je tako sumorno, tako okrutno i tako sivo; ali tražimo od vas napor da zaržite nadu u vašim srcima, jer će se sve to promijeniti vrlo brzo. Uz našu pomoć, naravno, možete računati na to.

Imajte vjeru u ovu informaciju i neke druge informacije koje dobivate kroz različite kanale iz različitih zemalja. Usporedite koliko su slične poruke koje šaljemo putem različitih kanala iz različitih zemalja, a to je da znate da poruke koje vam prenosimo su prave i da smo ovdje da vam pomognemo na bilo koji mogući način (a mi to i radimo).

Malo strpljenja, moja braćo i sestre, i vidjet ćete kako će Nova Zemlja koja vas čeka biti mjesto snova i trajne sreće, koja će vas ispuniti radošću i zahvalnosti Stvoritelju.

Ja vas blagoslivljem i potičem vas da budete sretni i zadovoljni u svakom trenutku dana, večeri i noći. Mentalno se povežite s nama i nekako znajte da smo… da smo tamo.

Budite sretni i smijte se, i pomognite i drugima da se smiju.

Izvor: Salomé

Kanal: Kris-Won

Preveo sa engleskog: Fredi

One thought on “Kris-Won – Alpha Ship, 13. Siječnja 2012

  1. Krasna, čista poruka koja mora rezonirati sa svakom Dušom i svjetlosnim Bićem.
    Za one sumnjičave…ton i vibracija upravo ove, i slicnih takvih poruka je onaj koji nikako ne moze imati u sebi sjeme zla i mraka!! Razlika je drastična i ne može da se ne primjeti.
    Osjetite TO!
    Ljubav SVIMA!

Leave a Reply