Wanderer of the Skies (04. 01.2012.)

Wanderer of the Skies,  4. siječanj

Pozdravi od Federacije
Mnogo toga se dešava u vašem svijetu danas. Držite oči širom otvorene, jer oni za koje vjerujete da služe svjetlu to nisu a oni za koje smatrate da “služe Iluminatima” će vas ustvari iznenaditi. Mi smo proširili zaštitu na one kojima je to najviše potrebno u ovo vrijeme i zaustavili smo masivne napore Iluminata da počnu veliki konflikt u kolijevci vaše civilizacije.Mi ne možemo dopustiti takve događaje jer planovi se moraju kretati ka neizbježnom.
U naša vijeća, doveli smo ljude koji su bili u kontaktu s raznim frakcijama Federacije da bi diskutirali njihove stavove o tome koji je najbolji način da se pristupi radnicima svjetlosti. Dali su nam svoje znanje i razmišljanja koja smo usvojili u naš cjelokupni plan.
Mnogi od vaših vođa su u zabludi da još uvijek imaju “kartu za brod” kada nastupi “kraj vremena” kakav oni smatraju da će biti. Nitko ih nije informirao da su njihova utočišta uništena tako da i dalje nastavljaju širiti i postavljati zakone destruktivne i za njihove obitelji blaženo nesvjesni da će se posljedice njihovih akcija loše odraziti i na njih osobno. Oni pogrešno vjeruju da imaju mjesto na koje će se skloniti. Kada postanu svjesni da će ustvari patiti zajedno s masama bit će zapanjeni kako će se to odraziti na njh osobno i vidjet ćete poništavanja zakona od iste klase ljudi koji su ih i postavili.
Intenzitet drame koja se odvija na vašem svijetu će se jako pojačati u nadolazećim mjesecima. Ono za što danas smatrate nevjerojatnim otkrićem,  biti će”kikiriki” prema onome što ćete naći sutra, oboje u magnitudi događaja i intenziteta posljedica. Stvari se kotrljaju nevjerojatnom brzinom na nevjerojatan način a sve to po planu.
Mi ćemo još diskutirati o tome među nama koje razne tehnologije će vam biti date nakon objave i kojim redoslijedom će vam biti date. Dok se ovo nekoma od vas čini kao sitnice, jako je važno za razumjeti unutarnju povezanost tehnologija koje posjedujemo i kako će se one odraziti na vas. Bilo da su to otkrivenja tehnologia koje vi zovete “Akaški zapisi” prije otkrivenja teleportacijskih uređaja ili kao mašine za holografske koncerte nije ništa manje po važnosti za nas.
Kao što smo govorili puno puta prije, ono što je planirano za vas razrađeno je do najsitnijih detalja i iz tih razloga bit će vam u većini dato nakon objave.
Mi vam kažemo, podignite svoj duh, budite od svjetla i radosti jer svi vi zaslužujete takve osjećaje. Mi imamo veliko poštovanje prema vama i vašoj sposobnosti da se oduprete najtamnijim mjestima realnosti vaše dimenzije. To je jako vrijedno za vaš status među nama. Vi ste za nas kraljevska obitelj. Divimo vam se zbog vaše skromnosti.
Mi vam želimo samo ljubav i radost dok čekete ove posljednje momente prije nego se desi ono neizbježno.
Budite u miru.
Prevela s engleskog: Željka B

Leave a Reply