Kris Won (03.12.2011.)

Kris Won (03.12.2011.)

IRIS

Ja sam Iris. Ja sam Sirena. Moje riječi dolaze do vas kroz kanal koji sam ja odabrala s ciljem da komuniciram s našom braćom s površine.

Napravila sam dugu šetnju duž nekih vaših obala, da osjetim zrak koji udišete i koji je ulazio i izlazio iz mojih pluća baš kao što vi dišete. Mi možemo udisati zrak, ali vi to ne možete pod vodom.

Sirene su sposobne da stoje duže vremena izvan sigurnosti koju nam pružaju naša mora, ali kad sunce previše isuši našu kožu, možemo patiti od opasne dehidracije ako brzo ne smočimo našu kožu. Zbog toga mi normalno hodamo po stijenama i hridima kopna u noćnim satima, kad sunce ne sja i isušuje naša tijela. To nam također pomaže da prođemo neprimijećeni od vas, jer tada svi spavaju.

Mi znamo da bi mnogi među vama, čak većina, dobro postupali sa nama, ali ima još onih na vašoj površini koji bi nas hvatali da studiraju naša fizička tijela ili bi nas pokazivali u akvarijima, kao što čine s mnogim morskim i oceanskim vrstama. Mi bi postali čudna bića i ljudi bi plaćali da nas vide. Njih ne bi bila briga što bi mi izgubili slobodu, zato što bi naše ropstvo zadovoljilo znatiželju vaših znanstvenika ili osiguralo prihod vašim akvarijima.

Nerazumijevanje i egoistički interes nekih od vas je to što nas sprječava da otvoreno upoznamo jedni druge, i da dvije vrste (podmorske i zemaljske) postanu prijatelji. To je točno isti razlog zašto naša zvjezdana braća nisu još kontaktirala nikoga na površini.

Oni su to učinili s nama; ustvari, mi ih često posjećujemo u njihovim transoceanskim bazama svaki put kad idemo na njihova „znanstvena“ nalazišta. Oni su vrlo ljubazna bića koja nas prihvaćaju i gledaju na nas s mnogo ljubavi, s dubokim respektom i radosti. Oni nam otvaraju svoje ogromne kupole tako da mi možemo ući i razgovarati s njima. Oni su putnici sa drugih svjetova, i često drugih dimenzija, i oni se koriste za kontaktiranje bića svih vrsta.

Onog dana kad se vaš svijet promijeni i kad se vi otvorite ka komunikaciji s bićima koja su drukčija od vas, tada ćete biti u mogućnosti da kontaktirate našu braću iz Svemira a također i nas.

Do tada, mi čekamo taj trenutak. U međuvremenu, mi ćemo se zadovoljiti komunikacijom s vama kroz one koji već imaju takav talent, koji su bili rođeni s misijom da postanu posrednici, čak i u neprijateljskom i uništavajućem svijetu prema onima koji nisu poput njih.

Kanal: Kris Won
Preveo sa engleskog: Fredi

- postavio Krcko -

Leave a Reply