Sheldan Nidle (08.11.2011.)

Sheldan Nidle (08.11.2011.

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet se kreće sve dublje u promjene. Širok raspon aktivnosti koje će dovesti do promjena napreduje, unatoč napora mračnih smutljivaca kako bi slomili opozicije tiranija koje su sklone održavanju željeznog stiska njihovih nepopularnih režima. Osim toga, broj nacija koje su potpisale ugovore od prošlog proljeća nastavlja rasti. U međuvremenu, naš glavni fokus je brza promjena vlada glavnih nacija kako bi se omogućila objava. Upoznali smo naše zemaljske saveznike da nakon što početne najave budu učinjene i mnogi socijalni programi budu uznapredovali, emitiranje razotkrivanja je potrebno, pošto izreka ove veličine je bitna za pokretanje našeg osoblja u više javnih uloga. Dalje, vaša mračna smutnja ima više nevidljivih lica koje je bolje ukloniti kad jednom ostvarimo više javnih pozicija na tom području. Razotkrivanje dovodi do točke bez povratka na vašem putu do pune svjesnosti, slobode, i osobnog suvereniteta, i traži šampiona koji može osigurati da se ne povučete s ovog svetog puta na koji krećete.

Mi smo dodijelili vašem svijetu nekoliko „lutajućih ambasadora“ koji će se pojaviti u javnosti nakon što prođe prikladan period nakon razotkrivanja. Njihova svrha je da budu čuvari koji će stražariti nad vašim putem u punu svjesnost. Nebo je savjetovalo da budemo nježni ali ipak strogi u svemu što radimo, i već smo suočeni s veoma zahtjevnim situacijama: na primjer, proveli smo nekoliko sondiranja vaše globalne populacije, i ove ankete su otkrile mnoge prikrivene agente zadužene za specifična djela sabotaže protiv novih programa nakon što privremene vlade stupe na dužnost. Druga briga je što mi ne želimo da se gleda na naše akcije kao da su „željezna ruka“, ali ipak, u roku od nekoliko tjedana će se dogoditi tisuće pritvaranja onih koji su povezani sa starim režimima. Ustvari, te tisuće uhićenih bit će „zadržani“ na matičnim brodovima (što mi zovemo „on-ship program“) u uobičajenom holografskom okruženju koje se samo prilagođava u mjesto po vašem izboru.

Najveći razlog za uvođenje nove vlade je da se promijeni okruženje u kom živite. Bili ste ogrezli u carstvu kontroliranom mračnima za oko 13 milenija, i kroz to vrijeme tama je postala sve prožimajuća i duboko ukorijenjena, ali sada se vraća u Svijetlo. To nije mali zadatak i to traži niz ekstremnih mjera da bi se iskorijenili oni koji žele na svaki mogući način da spriječe planirane reforme zemaljskih saveznika. Nebo potpuno razumije ozbiljnost toga što treba da se uradi, i njegova jedina napomena je da naš način djelovanja bude milostiv, fer, i uljudan. Naša je uloga da budemo sveti mač promjena, djelujući u suglasju sa svim uredbama Neba. Nedavno, vaša lokalna Duhovna Hijerarhija je zatražila da neke reforme, posebno informativni programi, budu prilagođeni lokalnim uvjetima vašeg različitog stanovništva. Mi smo stoga postavili zadatak širokom rasponu snaga da rade u dogovoru s raznim elementima koji čine naše zemaljske saveznike.

Naši zemaljski saveznici su potpuno svjesni želja Neba što se tiče osnovnih pravila za provedbu pokreta reformi. Bit će, što je više moguće, miroljubiva revolucija svijesti kao što su njeni odrazi na buđenje Duha u svima vama. To zahtjeva novi štimung, rođen u Ljubavi a ne u strahu. U toj novoj klimi mogućnosti, vi ćete jedriti dalje izvan apatije i ksenofobije i slavno doseći živući svemir koji vas okružuje. Doista, vi ste sada spremni da pređete od planetarnih Bića u galaktička, ustvari, u galaktičke Ljude. Mi vidimo naše uloge kao vaše mentore, i kao nadzorništvo dekretom povjereno nam od Neba. Mi svi gore smo vaša svemirska obitelj, i kao vaša starija braća i sestre, dolazimo u misiju da se sjedinimo sa vama, da vas ponovno povežemo s vašom veličanstvenom prošlošću i da budemo kanali za vašu prekrasnu budućnost! Vi trebate preuzeti najviše počasno mjesto i trebate se pripremiti da ga ispunite dostojanstvom i „joie de vivre“ (radošću života, op.p.) za što ste formalno zapisani!

Blagoslovi! Mi smo vaši uzašli Majstori! Nove energije koje se slijevaju u Zemljinu novu rešetku daju vam sve prilike da koristite božanske milosti Zakona Neba da poboljšate vaš život. Ovaj čin svete samilosti i ukidanja karme ima sposobnost da vas oslobodi okova vaših života od mračnih kontroliranih i smjestiti vas direktno u tok očitovanja nove Zemlje. Najvažnija točka ko-kreiranja za vas ovdje je da vizualizirate tko biste voljeli biti. Oslonite se na vašu najdublje težnje da zajedno izvučemo jedan idiličan koncept Vas sa svim mogućim detaljima. Ako to učinite, pitajte svoje Više Ja (vaše Ja Jesam) da li je istina to što ste zamislili. Pažljivo slušajte i izvršite sve prilagodbe koje bi vam mogle biti sugerirane. Kada ova slika bude u redu, počnite gledati vaš svijet očima ove sličnosti, i zamišljajte svijet prema potrebama i željama vašeg novog Ja.

Ako radite kroz ovaj proces, zapamtite da to zahtjeva da malo maknete vaš ego unazad i vaš istinski identitet naprijed. Važno je da to uvijek radite s odobrenjem božje milosti u svrhu usklađivanja vaših želja sa protokom Božanskog. Ovim povezivanjem postajete Bića Svjetlosti koja mogu uočiti kako milost djeluje u fizikalnosti. To je kroz Svjetlo božje milosti kroz koju želje mogu biti ostvarene. Većinom, ego se doživljava kao prepreka vašim istinskim željama, i mnogi uče da je zaobiđu koristeći moć njihove intuicije da bi oslabili pritisak ega na njih. Kada ste u protoku nove energije, imate osjećaj radosti i ispunjenja i to je znak da ste na pravom putu. Savjetujemo vas da pokušate to i da postanete bliski u pričanju i slušanju vašeg Ja Jesam.

Dok se ove nove energije slijevaju u vaš svijet, naši zajednički napori za uklanjanja mračne smutnje napreduje: naši suradnici su pripremili potrebne dokumente da proglase mnoge glavne režime nelegalnim. Mi smo također potpisali saveze sa glavnim kontingentima unutar vojske istih tih zemalja, i ta aktivnost sada formira konsenzus među svjetskim vojnim vodstvom koje se slaže da puna suradnja u promjeni globalnog upravljanja je ključna zadaća koju trebaju da poduzmu. Konačna faza ovih legalnih promjena vlada brzo se oblikuje. Sve stvari su na svom mjestu i sve što ostaje je određivanje pravog trenutka za akciju. Mi smo se savjetovali s našim Agarčanskim savjetnicima i došli smo do načina kako izvesti te akcije bez presedana. Pripremite se za dobrodošlicu paradi događaja!

Danas smo govorili što se događa u transformaciji vaše stvarnosti. Mi smo spremni da poguramo prema naprijed Objavu i također smo pripremili naše osoblje za kontakt. Uzašli majstori su se ukrcali na avion da vam dovedu vašu novu stvarnost u život. To su zaista uzbudljiva vremena!

Znajte, Najdraži, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Preveo sa engleskog: Fredi

One thought on “Sheldan Nidle (08.11.2011.)

Leave a Reply