Kris Won (25.10.2011.)

Pozdravi s Alfa svemirskog broda!

Doveli smo do poboljšanja mentalne konekcije s našim kanalima kako biste svi vi mogli primiti naše poruke s većom točnošću i jasnoćom, i tako naše informacije imaju minimalne smetnje na strani ljudi koji primaju naše poruke.

Nije da smo imali puno problema po ovom pitanju prošlih mjeseci, već neki od vas su spremni kanalizirati te smo uvidjeli da bi moglo doći do nekih nesvjesnih smetnji s njihove strane, te vjerovanja i informacije koje ovi kanali imaju bi se nekako mogli pomiješati s onim što oni primaju. A to očito moramo izbjeći što je više moguće.

Uvijek je tako sa svim stvarima: sve što je inovirano i uznapredovalo u odnosu na početnu shemu mora biti popraćeno novim smjernicama kako bi postiglo početno planirani cilj na zadovoljavajući način. Uz nove promjene i ažuriranja, određene prilagodbe se moraju učiniti kako se ne bi iskrivio globalni rad niti vas se spriječilo od postizanja planiranih ciljeva.

Nove energije visokog napona i kozmičkog porijekla dolaze na planet kako bi popratile proces uzašašća čovječanstva i drugih živih bića Gaje.

Pripremali smo neka mjesta koja su još uvijek skrivena jer nije u našem najboljem interesu da te lokacije budu poznate mračnim silama koje i dalje nastoje održati političku, ekonomsku i socijalnu kontrolu svojih ljudi, i ta skrivena mjesta se pripremaju za primanje, pohranu, održavanje i upravljanje tim energijama kako njena ogromna moć ne bi tekla nasumično kroz atmosferu, površinu i unutrašnjost zemljine kore, i kroz oceane i mora.

Bez ovih fokusnih točaka gdje se te Kozmičke energije koje dolaze na Gaju obrađuju, cijela fizička, eterična, astralna i metalna površina bi se tako jako tresla da bi bez sumnje izazvala potrese, tsunamije, tektonske pomake i masivne erupcije lave iz vulkana koji su do sada ostali neaktivni.

Čak bi se moglo reći da se fizička struktura planeta ne bi mogla oduprijeti takvom pritisku i eksplodirala bi u milijardu dijelova, uzrokujući totalno uništenje planeta i čudesnog niza života koji se nalazi na površini.

Ali da bi se to izbjeglo, konstruirali smo te usidrene točke za tu veličanstvenu energiju koja dolazi u vaš svijet poput praska strojnice. Ukupno je ustanovljeno sedam točaka na raznim dijelovima planeta, i već bića koja su među nama se nalaze na svakoj od tih točaka kako bi pazili na njihovo optimalno funkcioniranje.

Kada se dogodi Prvi Kontakt među nama uvježbat ćemo neke od vas kako bi naučili upravljati našom tehnologijom i stoga mogli nastaviti održavati tih sedam točaka nadolazećih zvjezdanih energija iz Kozmosa.

Vaši, s Alfa svemirskog broda,

Commander Sohin i cijela njegova posada.

Prevela s engleskog: Maja

One thought on “Kris Won (25.10.2011.)

  1. ? ? ? Ne sumnjam u silinu spomenute Božje energije koja nam pristiže, ni u pomoć GFC-a, jedino mi nema smisla da ako bi Zemlja bez intervencije GFC-a jako stradala, onda po tome bi i ostale planete sunčevog sustava isto prošle. Stradavanje i raspadanje planete uslijed evolucijskog skoka mi nikako nema smisla. Vulkani i ostale površinske promjene da, ali raspadanje planeta ? Ili GFC to svugdje čini u Galaksiji? Ali to mi nije u skladu sa mojim poimanjem Stvoritelja Svega Što Jest. Potpuno raspadanje planete nije njena evolucija. U mnogim je kanaliziranjima rečeno da je Duhovna Hijerarhija donijela odluku nakon razaranja Maldeka, da se više neće dozvoliti razaranje bilo koje planete.

    Kada bih nam barem komander Sohin mogao odgovoriti na to pitanje. Možda nam u snu nešto prišapne :) .

Leave a Reply