Nebeski lutalica (27.09.2011.)

Pozdravi od Federacije:

Dolazimo kako bismo vam donesli još vijesti u ovim danima koji vode Razotkrivanju. Mnogo puta smo govorili o tome što se u vašem svijetu zbiva iza scene. Danas želimo prvenstveno govoriti o onome što se zbiva ovdje, kod nas, u Federaciji.

Mi se svaki dan sastajemo da bi raspravljali o stvarima koje se zbivaju na vašem planetu. Mi smo ovdje ponajviše da bi pomogli Gaji u njenom Uzašašću, a uz to i svim osjećajnim bićima na vašem planetu. Kada se mi „sastanemo“ to nije poput vaših sastanaka posebice onih koji su vam znani u vašem poslovnom svijetu. Naši susreti su prije svjestan susret između sudionika koji je bitan za proces donošenja odluke. Mi jednostavno spojimo naše svijesti sa svima onima u određenom projektu i raspravljamo što treba biti učinjeno te dođemo do zaključka kako to učiniti. Ti susreti ne moraju biti samo između naše vlastite vrste unutar Federacije, već mogu uključivati i druge vrste i druga bića koje biste vi možda nazvali Anđelima ili Uzašlim Majstorima. Mi pozdravljamo mudrost sa svih strana. Kao što znate ovaj projekt je velik, pokrenut je po uputama i naredbi samog Kreatora i mi smo odgovorili na taj poziv s veseljem i bezuvjetno. Ali tako veličanstven zadatak zahtjeva napore mnogih grupa. Dakako mi se čak i s vama konzultiramo, na mnogo razina, o tome kako se stvari odvijaju i koji je najbolji način djelovanja. Neki od vas su upoznati s tim „susretima“ dok drugi nisu. Unatoč tomu vaš ulog je bitan za ovaj proces. Imajte na umu dok, kao Svjetlosni radnici, čitate razne ovakve poruke možete biti svjesni što se zbiva, dok postoje stotine miliona onih u vašem svijetu koji nisu svjesni. Kada gledate ovu istinu iz naše perspektive, ovaj proces je obeshrabrujući i spor.

Nedavno smo se sastali kako bi raspravljali o završnim planovima za Razotkrivanje. Postali smo svjesni „gurkanja“ same Kreacije koja vrši pritisak za Razotkrivanje. Usprkos nedostatku bilo kakvih znakova od strane vaših vođa prema ostvarenju ovoga, koji sve više i više odgađaju, mi se moramo pomaknuti naprijed da bi izvršili ovaj zadatak. Stara izreka kaže: „daš im prst i oni će uzeti cijelu ruku“. Mi smo vašim vođama više puta dali priliku da izvrše Razotkrivanje i svaki put nisu to učinili. Mi sada imamo „poticaj“ koji dolazi od najvišeg izvora da to učinimo. Vremenski okvir između Razotkrivanja i procesa Uzašašća je sve manji i manji. Taj period će služiti da se prilagodite onome što će doći, a ako postane prekratak neće biti puno vremena da se poduzmu golemi napori nužni za vašu pripremu za uzašašće. Stoga će se akcije poduzeti ranije, bolje nego kasnije, da se ova nepravednost regulira.

Sada uočavamo da će zaštita onih dijelova vaše vojske koji su prešli na Svjetlo biti dovoljna da nam omogući da vam se otkrijemo. Također smo došli do suglasnosti da će oni koji se nastave boriti protiv nas biti dovoljno obuzdani da neće ometati naše kretanje naprijed s ovim ciljem.

Veo između vašeg svijeta i gomile dimenzija pristupačne vašem Višem Ja se smanjuje iznad vaših mogućnosti da zadržite vaše obmane treće dimenzije o tome što je stvarnost. Dolazimo do točke kada će se sve otkriti u istini. Također smo otkrili mnogo pojava novih oblika „internacionaliziranih“ molitvi usmjerenih Kreatoru od strane vas. Ova misao je namijenjena traženju blagoslova Kreatora za početak procesa, radije nego već primljen blagoslov za njegovo poduzimanje na temelju našeg najboljeg suda. Mi uživamo u vašim mislima jer će one, više no išta drugo, omogućiti početak ovog procesa.

Kako mi planiramo posljednje faze Razotkrivanja s naše strane, vi bez sumnje vidite veće pojavljivanje, odvažnije i manje objašnjive, naših letjelica na vašim nebima. Naša koncentracija, posebice u zemljama trećeg svijeta, će se sada pomaknuti na najveće nacije vašeg svijeta i vidjet ćete da ih mediji uzimaju na znanje. Ispalo je da neki od mračnih koji kontroliraju medije su pažljivi u ovoj završnoj igri i žele sklopiti kasne ugovore koji uključuju fokusiranje na istinu u njihovim pojedinim medijima, u zamjenu za blagost i milost. Naše mišljenje je da je to dobra stvar jer vodi ka procesu koji želimo za sve.

Ovo su uistinu zapanjujuća vremena za vas. Uzbudljiva, frustrirajuća, radosna, puna ushićenja i vedra, sve u isto vrijeme. S Ljubavlju, bezuvjetno, možete prebroditi ovo vrijeme krećući se prema onomu što će biti najvažnije iskustvo u vašoj ljudskoj povijesti. Vjerujte u proces i znajte da smo mi ovdje, radimo neumorno prema njegovom kraju. Zamislite cijelo svoje biće, tijelo, dušu i um ispunjene Bezuvjetnom Ljubavi i utješiti ćete se te utišati negativnosti.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: Maja

3 thoughts on “Nebeski lutalica (27.09.2011.)

 1. Draga Majo,

  stvarno si vrijedna, vri-JEDNOST ti je time zaista visoka :) .

  Naime, vjerujem da ima nas dosta koji paralelno pratimo objave na WWW, Civilizacija Svjetlosti i na Galactic Channelings. Sigurno na ove stranice navraćaju i ljudi kojima je ovo jedini izvor takvih informacija. Znam da kada vide prijevod nove poruke, a koja je k tome još i “svježa”, srce im zatitra od radosti i uzbuđenja.

  Zato, tebi i ostalima koji prevodite objave, skidam kapu i puno vam hvala na vašem trudu i energiji u ime spomenutih i ostalih duša koje razveseljavate svježim objavama.

  Budite blagoslovljeni !!!

 2. Hvala na svemu, što činite za nas, prevodioci!!!

  I Damirian se slaže – puno, puo nam znače nove, svježe informacije tamo “odozgora”… ;)

  Puno svjetla neka sija na vašoj stazi neumornosti, i za tebe isto važi, Damirian…

  Sa poštovanjem,

  Lanna

Leave a Reply