Nebeski lutalica (18.09.2011.)

Pozdravi od Federacije:

Sada vam dajemo uvod najvećeg događaja u ljudskoj povijesti. Vi ćete iskusiti one promjene o kojima govorimo tako dugo i za koje smo se pripremali s naše strane veoma dugo. Nekima će ove pripreme biti uzaludne u trenutcima nakon Razotkrivanja kada se razvije vihor aktivnosti i događaja na Vašem planetu. Drugima će pripreme dobro služiti. Na kojem god nivou spremnosti se našli u danima i tjednima nakon Razotkrivanja, sjetite se uvijek pomagati jedni drugima što bolje možete.

Stalno smo vam govorili da je Razotkrivanje događaj koji je sjeme kretanja ljudske vrste prema članstvu galaktičkog građanstva i konačno vašeg Uzašašća. Ova promjena u svijesti je velik događaj na koji se u kozmosu gleda s velikim uzbuđenjem već dugo vremena.

Kada se u kratkom vremenu planovi razviju za restrukturiranje monetarnog sustava u vašim globalnim ekonomijama u unutar vaših vlada, neće biti velikih objava (vezanih uz to op.p.). To će se zbiti kao da je beznačajno i samo drugi način obavljanja posla. To će vaši mediji prikazati kao još jedan način borbe s ekonomskom krizom u vašem svijetu i mnogi neće niti primijetiti da se radi o istinskoj promjeni u svijetu. Tako je dizajnirano. Stvoriti još zbrke u umovima mnogih (jer će takav rezultat sigurno biti nakon objave naše prisutnosti) bilo bi previše za vas. Umjesto toga smatramo da će ovakav pristup „na stražnja vrata“ u provođenju ovih promjena biti učinkovitiji i praktičniji.

Vrlo uskoro nakon ovih promjena, od kojih su se neke već dogodile, biti će formalnija najava Razotkrivanja. Kao što smo već prije rekli, promjene koje će se dogoditi kao rezultat razotkrivanja će biti značajne i teške za neke, ako ne i za većinu vas. Već se odvijaju pripreme  mjesta i vremena za službenu objavu kao i kako ju izvesti te neizbježan susret s medijima koji će tražiti svaki detalj. To je događaj čije se planiranje ostavilo za zadnji tren iz mnogo razloga. O tome se sada raspravlja  i provesti će se unutar vremenskog okvira koji odrede vaši vođe.

Ponovno tražimo da ostanete smireni i svrsishodni. Vi ste svjetionici Svjetla ovog svijeta. Vaša djela i nastup odrediti će kako će drugi reagirati. Vaša smirenost o tome kako stvari stoje ići će daleko u održavanju drugih unutar razumne mjere zdravog razuma potrebnog za shvaćanje i usvajanje svih informacija koje će uslijediti nakon objave. Nakon toga mi ćemo vam doći otvorenih ruku i srca s Ljubavlju i uzbuđenjem radi ponovnog sjedinjenja.

Do tog trenutka ostanite otvoreni pozitivnoj energiji koja zapljuskuje vaš planet poput kišne oluje. Ona je tu za vašu korist osjetili vi nju ili ne. Ostanite vjerni vašem pozivu i unutarnjem osjećaju o tome tko i što jeste i što morate postići. Ove misli biti će vam potvrđene na stvarne i značajne načine.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: Maja

Leave a Reply