Mike Quinsey (12.09.2011.)

SaLuSa, 12. rujna 2011.

U slučaju doživljaja vašeg vremena, primjetit ćete da se stvari odvijaju mnogo brže što je iznenađujuće u odnosu na to gdje ste bili prije godinu dana. Dok ste vi očekivali neuhvatljivu najavu Razotkrivanja, drugi faktori neophodni za cjelovitost su dobivali mnogo naše pažnje. Rezultat je da jednom kada budemo mogli započeti, vi ćete se osjećati djelomično kao na vlaku u lunaparku. Ipak, bit će to ugodno iskustvo i nosit će vas dalje na valu užitka. Život se ne može nastaviti mnogo duže u ovakvom obliku u kakvom je sada, ali ukoliko ste prosvijetljeni, tada znate što očekivati te bi vam to trebalo održati duh na visini.

U vrijeme kada se vaša sjećanja na najšokantniji dan u vašoj povijesti ponovo oživljavaju, vi ćete morati održati pogled u pravcu Uzašašća. Osjećaji će ponovo odražavati bol i tugu koje su rezultat toga. To će ponovo uzburkati zamjeranje prema onima koji se drže odgovornima, ali će biti balansirani onima koji znaju istinu. U vremenu koje je proteklo od 9/11 mnogi od vas su spoznali da istina ima malo dodirnih točaka sa službenom verzijom. To će zauzvrat osvijestiti bijes prema onima koji su počinili toliko zlodjelo  protiv vlastitog naroda. Ipak, mi apeliramo na vas da dopustite da se pobrine za ishod jer nitko se neće izvući s bilo kojim počinjenim zločinom protiv Čovječanstva. Gledajte na to s dozom bezosjećajnosti, ali ne zbog toga jer vam nije stalo, već zbog toga jer vi možete biti strpljivi. Svjetlo je doista prisutnije u ovo vrijeme nego ikada prije.

Mi smo vidjeli da vi zauzdavate Tamne upravo kako smo i očekivali jer Svjelo se ne može zauvijek zadržavati. Ono je raslo uprkos pokušajima da se kreiraju strah i ometanja. Vojska Svjetla je dokazala da je više nego ravnopravna sa vojskom tame. Plan za vaše duhovno prosvjetljenje je napravljen vrlo davno i Bijelo Bratstvo se pobrinulo da mnoga velika Bića budu inkarnirana na Zemlji da bi se stvorila Mreža Svjetla. To se odnosi na sve vas koji ste se probudili u svoje zadaće pa ipak mnogi od vas ne uviđaju koliko važnu ulogu ste odigrali. Nemojte se podcjenjivati jer ste bili dio vrsnog tima koji je radio u tišini bez potrebe za slavom ili publicitetom, a vi ste i ljubljeni od nas svih koji smo vas čuvali.

Nedavno je Majka Zemlja bila relativno tiha, ali to će se promijeniti jer potreba za čišćenjem je sve hitnija. Mi smo u potpunosti svjesni što očekivati i surađujemo s njom. Zasigurno neće biti katastrofalnih događanja koje su predviđena u nekim područjima i dobro je imati na umu da su mnoge promjene sežu do kraja vremena. I vi možete preuzeti zasluge za njih budući da su se razine svijesti značajno povećale u posljednje vrijeme. Jednostavno gledajte na budućnost kao prepunu mogućnosti i očekujte najbolji ishod, a tako ćete i uvećavati postojeće Svjetlo i nećete se imati čega bojati.

Kao što vas često molimo, ustrajte čvrsto fokusirani na rezultate svih promjena jer će vas one brzo zahvatiti i rješiti one velike stvari koje su vas sputavale. Na ovaj ili onaj način nedostatak novca je postao najuznemirujući faktor te je utjecao na svakoga. Ono što će vlade naučiti jest da bez obzira što će učiniti ne bi li obnovile stari sustav financija, on neće funkcionirati. On je propadao dugo vremena i održavn je samo štampanjem još više novca, što nije trajno rješenje. Naši savezici su ustanovili novu strukturu koja će osigurati da se ne ponovi financijski fijasko u koji ste bili uključeni. To će uspjeti jer se tako osigurava put iz problema i prije nego on postane ozbiljan.

Mi čekamo da razni vođe prihvate da nemaju druge alternative već da se slože s planom Uzašašća ili da odstupe jer vas pravi ljudi moraju voditi  kroz vaše posljednje dane. Oni će biti motivirani njihovom željom da vas izvedu iz zbrke u kojoj se nalazite te suverenošću, a mi ćemo, naravno, surađivati sa njima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i znam da osjećate blizinu Uzašašća, a put ka sreći se otvara tako da  možemo hodati s vama rukom u ruci u Svjetlu i Ljubavi.

Hvala, SaLuSa.

prevela s engleskog: Nana

- postavio Krcko -

Leave a Reply