Nebeski lutalica (31.08.2011.)

Pozdravi od Federacije:

Prošlo je neko vrijeme od naše zadnje komunikacije jer smo dosta zaposleni u posljednje vrijeme. Ogroman broj aktivnosti se odvija  s naše strane jer svi se pripremaju za neobično velik događaj. Mi ostajemo uzbuđeni i puni iščekivanja o događajima koji će se zbiti u vašem svijetu. Sada imamo priliku da vas izvijestimo novostima o tom pitanju.

Mnogi od vas se bez sumnje pitaju što se dogodilo vezano uz nedavne događaje u Americi. Mi smo otkrili korištenje chemtrailsa (otrovi koje ispuštaju avioni op.p.) i drugih uređaja da se ono što je u početku bio prirodni događaj, uragan, ojača i skrene s njegovog puta. Mi smo poduzeli korake kako bismo oslabili žestinu ovih događaja, no također smo zahvalni za vaše napore koji su bili dosta učinkoviti, smanjujući udar uragana snagom vaših misli. Dok se odvijalo veliko razaranje većina toga je bilo dio prirodnog svijeta i nužno za transformaciju Gaje.

Imali smo velike „debate“ o tome što vam točno treba i ne treba biti otkriveno kroz naše rasprave. Primili smo na znanje vašu želju da vam se ne govore određeni datumi vezani uz Razotkrivanje jer ovo više slabi nego jača ljudski duh posebice jer ne možemo biti sigurni u ishod ovih događaja s apsolutnom sigurnošću. Naše rasprave su se također dotakle da li vam unaprijed najaviti ljudski stvorene i prirodne događaje koji se zbivaju diljem svijeta. Za sada smo odlučili ne otkrivati takve događaje prije njihovog zbivanja osim ako se nekako uklapaju u objašnjenja koja su nužna za vas.

Bez sumnje ćete primijetiti značajan porast pojave naših letjelica na vašem nebu u svim dijelovima svijeta ponekad u vrlo velikom broju. Ovo će se nastaviti povećavati i biti će još veće i češće. Upoznajemo što je moguće više ljudi s našim postojanjem kako bi ih pripremili na neizbježno. Ključan razdor  prijevara Iluminata je nedavno „ugledao Svjetlo“ i sklopio tajni sporazum s onima koji su već posredovali u smjeni moći koja se odvija u mnogim osnovnim funkcijama. Ovo bi trebalo utrti put prema Razotkrivanju.

Budite spremni na neizbježno. Usmjerite se na zadatke pri ruci poput stvari koje vam se same otkrivaju. Suptilno Razotkrivanje o kojemu se prije raspravljalo će sada raskrčiti put za očitiji i snažniji oblik Razotkrivanja koji će se zbiti. Budite ljubazni jedni prema drugima u ovim teškim vremenima.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: Maja

Leave a Reply