Kris Won (29.08.2011.)

Pozdravi s Alfa svemirskog broda!

Danas ponovno šaljemo poruku kroz Kris-Wona nakon kraćeg prekida. Znamo da su mnogi među vama čekali naš povratak. Kao što možete vidjeti sve što ste čekali, a što je istinito, legitimno i korisno, čini čekanje vrijednim. Uvijek postoji razlog za sve, kao i za ovu pauzu; no ne želim ići u detalje, ukoliko dopustite.

Ja sam Komadant Sohin, sa Zvjezdanog Alfa Svemirskog broda, i svi mi, naša posada i ja, nalazimo se na posebnom mjestu u svemiru – vrlo blizu onome gdje ste vi – potpuno posvećeni misiji koja ima veliku važnost, pa čak i više, ekstremnu važnost rekao bi, kako biste svi vi primili nužnu i prikladnu pomoć koju trebate da biste podigli razinu svoje svijesti i postavili se na evolucijsku razinu koju sada trebate dostići, kako je odlučio naš Vrhovni Zapovjednik cijele naše Galaksije i Svemira, koji se neprekidno širi: sam Bog.

Zapravo On je taj koji usmjerava malu volju svih bića, omotanih ovom Kozmičkom dramom, i živih i neživih, inteligentnih kao i instinktivnih, razvijenih i skoro Božanskih kao i mladih slabije razvijenih.

Ljudska bića na Zemlji će uskoro biti protagonisti pravog evolucijskog skoka, i mogli bismo reći da su već počeli ovo ostvarivati, koji će ih katapultirati prema Uzvišenim Sferama koje fizička bića mogu dostići u ovom Bogom stvorenom Svemiru. To je ono što mi zovemo jednom riječju „Sveti Proces Uzašašća“.

Znamo da mnogi među vama ostaju skeptični oko ove činjenice koju ćemo vam reći; drugi, koji su više intuitivni, a možda i duhovno razvijeniji intuitivno osjećaju da stvarno jesmo u procesu Uzašašća, jer njihova duša, koja je posredno vozilo između uma i Čistog Duha koji je ono što vi uistinu jeste, šalje vam ovaj osjećaj sigurnosti pomiješan s radošću koju svi osjećate – jesam li u pravu? (Sohin se jasno smiješi ovdje)

Oh, da, oni koji su primili poziv od Oca-Majke-Boga dobro poznaju ovaj specifični osjećaj, i oni znaju o čemu govorim.

Oni koji ne osjećaju nikakvu komunikaciju uopće… nije im poznato to o čemu govorim, to je jednostavno zbog toga jer nisu spremni na ovaj veliki korak; i to nije niti dobro niti loše, samo znači da će se oni nastaviti razvijati duhovno, mentalno i emotivno na drugom planetu koji je još uvijek u Trećoj Dimenziji. Tako reći oni će „ponoviti tečaj“ kako bi mogli kasnije diplomirati, u drugom prostorno-vremenskom okviru; to je sve.

Nasljednici ove Nove zemlje koji će doći – vrlo uskoro ( navesti ćemo kako bi vam dali nadu koju zaslužujete zbog vlastitih vrijednosti) – vrlo stare duše, od kojih mnoge dolaze iz svjetova drugačijih od ovoga, a koje su se inkarnirale u matrix Gaje jer su dobrovoljno izabrali proživjeti ovo iskustvo stoga, osim što dobivaju ovo jedinstveno iskustvo Života u Svemiru, također mogu iskoristiti svoje prisustvo u vašem svijetu kako bi pomogli mnogim zemaljskim bićima na način na koji mogu, jednostavno ispunjavajući svoju misiju suradnje s drugima prema ostvarenju Majstorskog Plana.

Ovaj Majstorski Plan je opet podijeljen u mnoge aspekte pomoći i suradnje kako bi sva živa bića Gaje konačno uspjela, i ništa niti itko ne može spriječiti njegovo ostvarenje u ovom trenutku, vrlo malom (trenutku) ali vrlo bitnom za našu Galaksiju.

I tako vas sada napuštam govoreći vam kako smo vrlo ponosni na sve među vama koji surađuju, i koji su se ponudili da šire naše poruke, naše i poruke ratnika Svjetlosti, drugih Svjetlosnih Radnika i drugih predstavnika Svjetlosti.

Svjetlo se širi svladavajući tamu, a s tim i sva mračna bića koja ponosno žive u tami, samo zato što još nisu otkrili koristi življenja prema Kozmičkim Zakonima koje okružuje najsnažnija energija Svemira: Ljubav.

Ljubav i Mir

Izvor: Komandir Sohin

Prevela s engleskog: Maja

Leave a Reply