Iris 07.08.2011.

Kris-Won 07.08.2011.
IRIS

Halo! Kako ste vi, draga braćo i sestre sa površine?
Mi ovdje, sva vodena bića, provodimo vrlo aktivno dane zbog svih tih vulkanskih erupcija koje su se događale u posljednjih nekoliko dana, i to se dalje nastavlja, od vulkana Etne na Siciliji, do vulkana na najvećem otoku u Pacifičkom arhipelagu, blizu Sjedinjenih Država…
Te eksplozije i rijeke lave koje teku iz otvora tih eruptirajućih vulkana, izazivaju velika pomicanja tla ispod morske površine koja, iako nisu tako snažna kao zemljotresi ili cunamiji, mogu uništiti jedan od naših podvodnih gradova.
Mi smo također zabrinuti zbog radioaktivnog materijala koji vaši prijatelji iz Japana dnevno bacaju u mrtve vode Japanskog mora, i koji je zagadio do visokog stupnja sve naše domove. Milioni ribljih vrsta su pomrli ili su kontaminirani tonama radioaktivnog materijala koje su Japanci bacili u more, na jedan nesavjestan i iracionalan način.
Srećom, računamo na pomoć naše Zvjezdane Braće, koja nam pomažu sa njihovih svemirskih brodova da dekontaminiramo užasnu radioaktivnost koju su vaša braća prouzročila. I zbog toga što je ona brzo raširena plimama i osekama i morskim strujama koje su obilne u tim seizmičkim zonama, i da nije pomoći naše Galaktičke braće, radioaktivnost bi se proširila na mnogo dalja područja od Japanskog Mora.
Upotrebom jedne izvanredne tehnologije za sprječavanje širenja te radioaktivnosti prema ostalim područjima Pacifičkog Oceana, i koristeći pretvarače energije kojima oni upravljaju, uspjeli su sniziti nivoe radijacije na gotovo podnošljivi nivo za sva bića koja žive pod morem. Neka su blagoslovljeni!
Dobro, želim ti puno sreće i uskoro ćemo biti ponovno u kontaktu. Hvala što si slušao.

Izvor: Iris
Preveo: Fredi

Leave a Reply