Saint Germain 24.07.11.

Kris-Won 24.07.2011.
SAINT GERMAIN

„Nauči voljeti, i prepoznat ćeš istinsku sreću, koja nema ničeg zajedničkog sa jakim emocijama osjetilnih užitaka.“
Sigurno je pouzdan izvor koji nam omogućava, Majstorima Bijelog Bratstva, da prenesemo i donesemo vam mišljenja svih koji su u potrazi za Svjetlom i Istinom, da izađete iz iluzija i obmana kojima ste podvrgnuti kroz mnoge živote, (tako) da možete prigrliti jedinu stvar koja je Prava i Istinita.
Ja, Saint Germain, zajedno sa drugim Majstorima Mudrosti i Ljubavi, nastojimo svaki dan da većina od vas može ostaviti kontaminirane rijeke gdje većina čovječanstva živi, i biti u mogućnosti da teče u more Božanske Svjesnosti gdje ćete biti očišćeni i ozdravljeni.
Niko od nas neće stati, znajte to, dok svi koji su pozvani da se probude iz ovog varljivog sna, ne učine to.
Vi, koji čitate ove redove, koji ste u potrazi za izlazom iz osrednjosti jednog praznog i neozbiljnog života, ili beskorisno izgubljenog. Vi koji težite, ne da razlikujete istinu nego da potpuno uđete i kupate se u sveobuhvatnom Svjetlu.
Ako želite da se oslobodite vaših prijašnjih opterećenja i želite da napredujete čvrstog koraka do slijedećeg praga koji vas čeka sa odškrinutim vratima, oslobodite vaš um od svega onoga što vas drži u zatvoru, što vam zasljepljuje prekrasnu i blistavu stvarnost koja STE VI; da vi niste drugačiji od onog što vas okružuje na svijetu i u univerzumu; i da jedina stvar koja vam može pomoći da skinete veo iluzije i otvorite ta odškrinuta vrata, je Božanska Snaga LJUBAVI.
Suverena Ljubav koja daje bez razmišljanja, bez ikakvog razmišljanja o tome što bi vam se moglo dogoditi kada bi pružili bezuvjetnu, bezgraničnu ljubav, ljubav koja čisti vaše srce i vaš um, te ih pomiče iz oštrih kandži koje vas žele omesti i zabavljati u svijetu sjena i obmana.
Naučite voljeti, i vi ćete prepoznati istinsku radost, koja nema ništa sa snažnim emocijama osjetilnih užitaka.
Mislite li da je ovo teško i nedostižno? Pitajte Boga za pomoć, da vam On pomogne da pritisnete prekidač i promijenite tok božanske Ljubavi. Sigurno je da će vam On pomoći, iz vaše unutarnje svijesti, koja je trajno sjedinjena sa Vrhovnom svijesti kao što električna struja teče da bi spojila pozitivne sa negativnim polovima.
Ne zaboravite da ste VI CJELOVITI, i da unutar vas, posjedujete beskrajne mogućnosti, kako bi izvršili bilo koji zadatak za kojeg se odlučite da ćete napraviti. Samo to trebate učiniti iz svoje unutarnje duše, jer nema vjernijeg savjetnika od nje.
Sain Germain
Channel: Kris-Won
Prijevod sa engleskog: Fredi

Leave a Reply