Mike Quinsey (10.08.2011.)

SaLuSa, 10.kolovoz 2011.

Neki se boje da će Iluminati iskoristiti probleme s kojima se suočavate te uspostaviti Svjetsku Vladu. To je oduvijek bio njihov cilj, no oni više nemaju moć da to učine i Svjetlo je to koje će dati odgovore koji će Vam povratiti nadu u budućnost. Kao što većina Vas može vidjeti, nemir i ljutnja rastu svugdje oko Vas, i neće prestati dok se ne ukaže na uzroke. Jedino naš plan može povratiti vjeru u budućnost i pokazati da je kvantni skok naprijed moguć. Samo tražimo od Vas da držite u sebi viziju novog reda i paradigme koji će riješiti sadašnje probleme. Sve što se događa je predviđano mnogo godina, kako su Mračni planirali Vaš svršetak i kolaps Vašeg društva. Zbog karmičkih razloga ovo je moralo ići svojim tokom, no sada je došlo vrijeme da se zaustave daljnja razaranja i neizbježan kraj Vaše civilizacije.

Borba između tame i Svjetla došla je svome kraju, i mada je Svjetlo postalo trajno dominantna sila, sada treba to vidjeti i preuzeti odgovornost za Zemlju. To je u procesu odvijanja i vrši pritisak da se Objava što prije desi. Stoga je vrlo bitno da se čvrsto držite Vašeg fokusa na budućnost i da se ne slomite pred rastućim nemirom i kršenjem zakona i reda. Čišćenje, koje se već odvija, donosi na površinu negativne misaone forme koje su hranile nemir. Na ovan način se one mogu osloboditi i preobraziti te dopustiti dolazak Svjetla. S naše strane mi zračimo više vibracije na Zemlju da osnažimo Svjetlo koje sada raste brže no ikad prije. Stoga neka Vas vanjski znakovi pobune i promjene ne zavaraju jer ćete vidjeti da će oni dugoročno voditi pravom ishodu.

Mi se bavimo ozbiljnijim pitanjima sprječavanja konačnih pokušaja Mračnih da iskoriste situaciju u svijetu. Zajedno ćemo postići naš cilj dovođenja stabilnosti i stvoriti uvjete koji će nam omogućiti da krenemo na sljedeću fazu našeg plana. Jednom kada to budemo mogli vidjet ćete da će se događaji ubrzati i neće biti sumnje da se stvari poboljšavaju. Započeti će uzbudljivo razdoblje kada će se sve što vam je obećano manifestirati. Mi smo više nego dorasli zadatku iako neke od Vas brine faktor vremena, ali možete se opustiti jer se naše tehnološke sposobnosti mogu nositi sa zadacima koji su pred nama. Niti jedan problem nije prevelik, i imajte na umu da mi imamo beskrajna sredstva koja možemo koristiti.

Sve je trenutno izmiješano te čak ni mi nismo sigurni kako će se to završiti. Međutim mi znamo kamo to vodi te da će svaki pokušaj da se podrži stari monetarni sustav biti neuspješan. Priliku da se predstavi novi (monetarni sustav op.p.) su stvorili upravo oni koji ne žele promjene. Stoga je ironično da će oni morati gledati ishod bez da mogu više na njega utjecati. Njihovo vrijeme da diktiraju vašu politiku je prošlo i oni gube moć više nego ikad prije. Kao što biste Vi rekli, napisano je na zidu, i neminovan kraj se ne može izbjeći. Na djelu su veće sile nego su Mračni svjesni i njihovi dani su odbrojani.

U međuvremenu molimo Vas da prihvatite svaki dan kako dođe i dopustite budućnosti da dođe u Vaše živote, i ne brinite jer Vaš je uspjeh zajamčen. Naravno biti će kaotično s Vašim glasinama koje svuda kruže i prodavači straha će uživati u tome. Samo se sjetite prema čemu ste težili milenijima, i nećete biti razočarani. Plan je prevelik da bi se dalje odgađao i Vi ćete imati koristi od promjena mnogo brže nego možete zamisliti. Mi smo spremni krenuti u akciju i, jednom kada budemo, to će biti na brzinu obavljeno. Sve to će biti zabavno i ugodno jer znate da je potpuno u Vašu korist, i korist Majke Zemlje.

Mnogi od Vas čitaju brojne izvore koji kanaliziraju poruke Izvanzemaljaca, i vjerojatno nikada nije postojalo vrijeme poput ovog kada postoji opće slaganje oko onoga što će se dogoditi. Dopustite drugačije interpretacije nekih događaja koji dolaze, jer kao što vi kažete ništa nije uklesano u kamenu. Prihvatite ono što rezonira s Vama, a ostalo ostavite da se razvrsta s vremenom. Međutim ono što će se dogoditi unatoč  svemu drugom je Uzašašće, jer to je odluka Kreatora. Mnogi putevi vode prema tomu, ali na kraju ćete biti tamo ukoliko je to Vaša želja i ako ste spremni.

Vi ste u središtu zbivanja i mi Vas promatramo iz naše točke gledišta visoko iznad Vas. Naš pogled je čist i možemo vidjeti što se događa iz raznih kutova, stoga budite utješeni i smireni kada Vam kažemo da će sve biti u redu. Stvari se brzo kreću i nadamo se da ćemo vidjeti zaključak onoga što će izravno utjecati na pitanja koja su najvažnija. Objava još uvijek mora doći kraju i otvorit će mnoga vrata jednom kada se dogodi. Istina će zaprepastiti mnoge ljude, do koje mjere ste bili kontrolirani, i to će biti teško za povjerovati. Kakogod, došlo je vrijeme kada trebate započeti s otkrivanjem kako je to postignuto i tko je odgovoran.

Naravno mnogi od Vas su već upućeni i politički svjesni. Unatoč tomu istina o tome što se zbivalo iza scene će donesti mnoga iznenađenja. Ono što će pomoći onima koji imaju što ispričati biti će promjene Zakona, i Vaše oslobođenje od zakletvi koje su vas silile na šutnju. To je moguće jer jednom kada se utvrdi svjetski mir i završe ratovi, neće biti potrebe da se informacije drže u tajnosti u vojne svrhe. U uzdignutom društvu dijeljenje je sasvim normalno, jer postoji želja da se pomaže svima koji imaju koristi od bilo kakvih otkrića. Na taj način uvijek ćete imati najnovije inovacije i kao civilizacija brzo ćete zajednički napredovati. Također trebate znati da će stvaranje zaliha postati nepotrebno, jer kada imate sve što trebate, ništa Vas ne potiče da uzmete više no što trebate.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uživam pomažući Vam da razumijete kako je to živjeti u višim dimenzijama. To je radost i vrlo je ispunjujuće te možete biti Vaše istinsko ja kao Biće Ljubavi i Svjetla.

Hvala SaLuSa

Mike Quinsey

Prevela s engleskog: Maja

5 thoughts on “Mike Quinsey (10.08.2011.)

 1. Hvala na porukama beskrajnog svjetla. Već vas osjetim i čekam vas dolazak bez straha !!

 2. Radi se naravno o cinizmu katastrofalne situacije američke ekonomije.
  Evo ovdje članak star godinu dana kada su ekonomski analitičari izvlačili pouke kako je II sv.rat izvukao američku ekonomiju iz depresije 30-ih godina i postavio kao svjetsku velesilu.
  http://www.informationliberation.com/?id=31455

  Vanzemaljci su u ovome tvom članku stavljeni klasično u posprdni koncept. Posegnulo se u klasični repertoar raznih teorija o napadu vanzemaljaca i kako bi to moglo “spasiti” američku ekonomiju.

  Svima koji razumije engleski preporučam ovo proučiti:
  http://www.informationliberation.com/?id=30611

  Ili živiš na kredit ili živiš od svog rada – to je srž trenutne ekonomije.

 3. Pozdrav, pratim već dugo političko-ekonomske odnose u svijetu , te znam sve to šta se događa ,te da monetarni fond nije održiv u ovom obliku …jer zaduživanje država , svijeta je preogromno , te se samo može zaduživati ,monetarni fond se godinama urušava sam u sebe , te je pitanje vremena kada će sve da pukne …te sigurno lažna -iscenirana invazija bi možda mogla spasiti monetarni fond, ali zato imamo Našu Galaktičku Obitelj da to spriječi , ako dođe do lažne invazije koja bi bila iscenirana od ostatka Iluminata…Budite u miru , Neka je sa Vama Svjetlost , Ljubav …

 4. U sve to oko monetarnog fonda , treba uzeti u obzir novac iz kamate , te Islamsko Bankarstvo , koje novac iz kamate , znači kamate nema ili ima skrivene , nisam siguran ulaže u povratak sredstava itd…

Leave a Reply