Sheldan Nidle (28.12.2010.)

Prijevod tjednog članka američkog ET kontaktera Sheldan Nidle (Tko je Sheldan Nidle) od 28.12.2010.
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

Selamat Ja!
Javljamo se ponovno tijekom ovih blagdana s mnogim novostima. Vaša realnost se mijenja! Gaja je okupirana pripremanjem svojih površinskih elemenata za veliku transformaciju. Iaoko su ove pripreme još uvijek prilično suptilne ulazite u vrijeme kada će te promjene postati puno uočljivije (Prema izvješću Američke seizmološke službe na svjetskom nivou ova godina ima najveći broj najrazornijih potresa iznad 7.0 stupnjeva, čak 21. Godišnji prosjek ovakvih potresa je 15 op.p.).
Područja poznata kao osjetljiva na potrese postat će aktivna. Manja podhrtavanja su već ondje primjetna. Vulkani, na zemlji i u moru se počinju “zagrijavati”. Naši znanstvenici za Zemlju su pratili ovo povećanje seizmičke aktivnosti na svim kontinentima. Ovi razvoji događaja predstavljaju idući skup upozorenja od Majke Zemlje i “labuđi pjev” (zadnja upozorenja ? op.p.) zajedno sa vašim vlastitim ubrzanjem prema punoj svjesti. Stara realnost koja je milenijima bila vaša ugodna “čahura” je dovršila svoju funkciju. Mnogi “rašljari” koji koriste magnetske linije Zemlje da istražuju vaš svijet su uočili kako su se iste izmjenile u snazi i poziciji. Ovaj fenomen je vezan uz Gajino pomicanje gravitacijskih polja.

Kako bi se bolje nosila s pojačanim priljevom vaša realnost adaptira linije svog polja s ciljem postajanja monopolarnog entiteta. Ova promjena se već odvija kroz cijeli vaš sunčev sustav.

Ovaj magnetski pomak stvara rasulo u zemljinim električnim poljima. Gaja se, kako bi se pripremila za punu svjesnost, svjesno priprema za ogromnu količinu informacija koja dolazi od Sunca, bliskih planeta i središta galaksije. Važno je sve ovo promatrati kao transformaciju živog organizma. Sve 3-D stvarnosti regularno hvataju određenu količinu ovog toka. Kada se entitet počne širiti u svojoj svijesti količina podataka koja je uhvaćena raste ubrzano. Dodatno ovi podaci sad moraju biti drugačije obrađeni. Kako bi se bolje nosila s pojačanim priljevom vaša realnost adaptira linije svog polja s ciljem postajanja monopolarnog entiteta. Ova promjena se već odvija kroz cijeli vaš sunčev sustav. To omogućuje vašim znanstvenicima da izbliza promatraju kako energija nulte točke i materija egzistiraju u vašoj galaksiji. Ova opažanja ih šokiraju i jasno demonstriraju kako je njihova znanstvena paradigma nevažeća! To ih je potaklo da marljivo potraže novi operativni model koji će bolje objasniti ovaj ponavljajući fenomen.
Paralelno sa mnogim neobičnim događajima koji se odvijaju u vašem sunčevom sustavu, galaktička jezgra također ide kroz slične promjene. Ona mijenja svoju baznu frekvenciju okidajući niz velikih energetskih valova koji teku iz središta prema njenim vanjskim spiralama transformirajući način kako se galaksija održava kao cjelina. Formiraju se nove linije mreže što indicira rađanje novog tipa gravitacije. Ova energija daje život novim gravitonima (čestica sile gravitacije ? – znanstvenici na Zemlji još pokušavaju dokazati postojanje ove čestice op.p.) koji lagano utječu na temeljne postavke naših pogonskih sustava. Stoga smo morali kalibrirati uređaje koji prikupljaju energiju i promjenili raspored naše ogromne flote kroz cijeli vaš sunčev sustav. Također smo izmjenili gustoću matičnih brodova u unutarnjem prstenu oko vašeg planeta. Kao dio priprema za Prvi kontakt bilo je potrebno kreirati Möbius prsten koji omogućuje hitar ulazak naših brodova u zemljinu atmosferu. Moramo vršiti korekcije na ovom koridoru prometa svaki dan što samo pokazuje kako se brzo vaš sunčev sustav mijenja.

U vašoj realnosti postoji “kontrolna” točka nakon koje se može nametnuti drugačija linija vremena. Ova točku ste nedavno prošli što znači da je sad samo jedan scenario dozvoljen a to je Prvi kontakt i sve što on obuhvaća.

Ove značajne promjene su u skladu s napretkom koji svatko od vas čini prema točki u kojoj je prvi kontakt definitivno nužnost. Zbog toga prvi koraci koji vas pripremaju za ovaj cilj moraju biti dovršeni. O tome smo izvjestili naše Zemaljske saveznike i naglasili kako trenutna realnost više ne reflektira ono što vi postajete. Tajne vlade su također svjesne što se zbiva i okupirani su smišljanjem kako da produže status quo. U vašoj realnosti postoji “kontrolna” točka nakon koje se može nametnuti drugačija linija vremena. Ova točku ste nedavno prošli što znači da je sad samo jedan scenario dozvoljen a to je Prvi kontakt i sve što on obuhvaća. Doveli smo nekoliko jako dobrih “radnika” koji su odlučni pogurati stvari prema prvom kontaktu u mnogo hitrijem tempu. Ova bića ubrzavaju svoje sposobnosti do maksimuma i namjeravaju dovršiti inicijalne korake vrlo brzo. Za to vrijeme vaši vladajući i ekonomski sustavi su spremni za kompletni kolaps.
Ključ u razumjevanju onoga što se dešava je razumjeti efekt ogromnog međunarodnog duga na praktički uništen ekonomski sustav. Ovo je cilj koji su tajne vlade postavile u prvim godinama 21.stoljeća. Na njihovu žalost sistem je implodirao prije nego su uspjeli izvući količine novca koje su obećali članovima mnogih njihovih radnih odbora. Kao rezultat, Federalne rezerve SAD-a i predstavnici nekoliko drugih nacija su nelegalnim akcijama omogućile ekstrakciju većine preostalog novca od kasne 2008. do sredine 2009. Naši Zemaljski saveznici su upozorili mnoge vlade na istinu o tome što se dešava no nisu bili u mogućnosti spriječiti približavanje kolapsu grupe europskih i azijskih nacija u 2009-2010. Uspjeli su doći do dijela ovih sredstava i ova mogu iskorištena kao dokaz nelegalnih aktivnosti dajući nam dodatnu “municiju” za rušenje tajnih vlada.
Različite nacije vašeg svijeta su se tajno udružile kako bi se suprotstavile hegemoniji tajnih vlada i prekinuli njihovo tisućljetno uporište na svijetu. Očekivano, glavni čimbenik ovih tajnih vlada, SAD-ova korporativna vlada je upotrebila svoju vojsku tajnih obavještajaca kako bi izvršili pritisak na sve uključene u ove aktivnosti. Ovo je stvorilo vrlo “ljepljivo” radno okruženje za Zemaljske saveznike i njihove prijatelje. Za to vrijeme nekoliko glavnih svjetskih zaklada je dostiglo točku kada je trebalo isplatiti njihova sredstva. Također nekoliko paralelnih scenarija je pokrenuto s namjerom da dostignu točku naše direktne intervencije oko kraja gregorijanske 2010. i rane 2011. godine. Ovi scenariji se počinju ispreplitati i mi smo postigli dogovore o tome što će se iduće desiti sa glavnim (predstavnicima op.p.) Bijelog svjetla – tajnim društvima vašeg planeta.
Vaš svijet treba biti temeljito očišćen od onoga što je postalo uobičajeno i široko prihvaćeno glavno uvjerenje vaše realnosti. Ovi pogrešni stavovi su potaknuti sa fikcijom da ste sami i jedinstveni u svemiru. Jednom kad vaša prava povijest i istina o vašim korijenima na drugim svjetovima bude otkrivena sve ove lažne (trenutne op.p.) predstave će se rasplinuti.
Oni u vašem društvu koji su voljni i sposobni se nositi s ovom velikom krizom percepcije trebaju pokušati vratiti ljude Gaje na pravi put. Tada možete biti predstavljeni nama. Naša misija je dovršiti ono što mnoga društva Bijelog svijetla namjeravaju učiniti. Naše savjetnici su čekali skoro dva desetljeća kako bi vas oslobodili i milostivo upoznali sa veličanstvenim, neovisnim Bićem koje je skriveno unutar svakog od vas.

Zatim ste opremljeni s jedinstvenim talentima koje možete upotrebiti da pomognete drugima kao i sebi da dostignete te životne ciljeve. Galaktička društva koriste ove talente do njihovog maksimalnog potencijala.

Prva točka na dnevnom redu ove misije Prvog kontakta je unaprijediti vas prema etičnijem obliku vladavine kombinirano sa ekonomijom koja se temelji na obilju. Cilj je započeti vas potpuno poštivati kao neovisna Bića a ovo povlači kompletno restruktuiranje kako vi tretirate jedni druge. Svako od vas je dragocjena kreacija Kreatora obdaren sa jednakim i neotuđivim pravima doveden u ovaj svijet sa određenim životnim ciljevima. Zatim ste opremljeni s jedinstvenim talentima koje možete upotrebiti da pomognete drugima kao i sebi da dostignete te životne ciljeve. Galaktička društva koriste ove talente do njihovog maksimalnog potencijala. U normalnim okolnostima društva dostignu ovu točku prije nego postanu kvalificirana za Prvi kontakt. Vi ćete otići dalje od ove točke, pravo u punu svjesnost. Imate veličanstvenu budućnost pred vama kao važan član Galaktičke federacije svjetla!
Danas smo nastavili našu diskusiju o prvom kontaktu. Vaša realnost sada propada i nova se manifestira na njenom mjestu. Tada mi možemo sigurno doći i povesti vas prilično brzo u punu svjesnost. Čuda koja ne možete niti zamisliti tada mogu biti otvorena pred vama!

Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)

Mike Quiensey (22.12.2010.)

Prijevod članka britanskog ET kontaktera Mike Quinsey-a (Tko je Mike Quinsey?) od 22.12.2010.
Ukoliko se prvi put susrećete s ovom temom predlažem da pročitate ovaj kratki osvrt i pregled pojmova – “Prvi kontakt” za neznalice
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

SaLuSa 22-prosinac-2010

Osjećaj sreće i radosti raste dok oni koji slave u ovim blagdanskim danima se raduju okupljanju sa svojom obitelji i prijateljima. Sposobnost takvog postupanja, uprkos svim svakodnevnim zemaljskim problemima, čini ljude posebnima.
Nije nam čudno da to možete činiti jer je vaše prirodno stanje da želite živjeti u miru i kreirati radost oko vas. Sretna je okolnost što, iako je većina ljudi zaboravila smisao Božićne svečanosti, ideja dobre volje i ujedinjenja u svečanosti donosi najbolje od vas. Podsjetnik je to na Svjetlo vašeg istinskog sebstva koje može izroniti i uzdignuti vas. Brige i zabrinutosti koje obično nosite s vama ostavljaju se po strani i cvjeta ljubav koja dira mnoga srca.

Isus je došao da bi pokazao primjerom kako je moguće živjeti život posvećen najpredanijem prakticiranju Bezuvjetne Ljubavi. Pokazao je da kada možete unutar svoga srca voljeti sav život uključujući i onaj koji vam se protivi moguće je kreirati balans i harmoniju.

U jednu ruku iako su tradicionalni razlozi vaše proslave nevažni, to vas ipak podsjeća na rođenje Svjetskog učitelja. Isus je došao da bi pokazao primjerom kako je moguće živjeti život posvećen najpredanijem prakticiranju Bezuvjetne Ljubavi. Pokazao je da kada možete unutar svoga srca voljeti sav život uključujući i onaj koji vam se protivi moguće je kreirati balans i harmoniju. Isus nije došao stvoriti Kršćanstvo i njegova učenja su bila za sve ljude bez obzira na njihova osobna uvjerenja. Činjenica da njegova snažna energija ljubavi još uvijek opstaje na Zemlji je počast njegovoj sposobnosti da manifestira tako visoki nivo vibracije kad je bilo toliko mraka oko njega.
On je govorio o jednome Bogu s kojim je povezana svaka duša i omogućio je ideju da smo svi Jedno unutar njegove energije.
Kad bude moguće da s vama direktno razgovaramo, stvari kao što su vjersko razumijevanje morat će biti adresirane. Jako je važno da odbacite iskrivljenja koje su se infiltrirala u istinska učenja koja su od Ljubavi i Istine. Može biti samo jedna istina iako ona može biti izražena na mnoge različite načine.
U prošlosti je svećenstvo ljubomorno čuvalo svoju moć i pokušalo učiniti svoje sljedbenike zatočenicima njihovih učenja i interpretacija tekstova. Kako bi se suprotstavili takvim načinima bilo je dodatnih učenja koja su promovirala ideju pronalaženja istine unutar sebe. Svaki od vas nosi istinu sa sobom no usljed borbe u situacijama u kojima se stalno suočavate sa dualnošću više ste nego zbunjeni i ne možete nastaviti.

Mnogi putovi vodili su vas u trenutni nivo razumijevanja i koristeći se mogućnošću da se inkarnirate u različite kulture imali ste priliku iskusiti njihova vjerovanja iz prve ruke.

Dragi naši, to je izazov kojeg ste sami odabrali kako biste usavršili svoje razumijevanje i još uvijek se razvili kroz otkrivanje Svjetla unutar sebe. Mnogi putovi vodili su vas u trenutni nivo razumijevanja i koristeći se mogućnošću da se inkarnirate u različite kulture imali ste priliku iskusiti njihova vjerovanja iz prve ruke. Ono što ste naučili ostalo je unutar vas na podsvjesnom nivou iako ga se ne možete prisjetiti u detalje.
Prešli ste veliki put kako biste došli u važno vrijeme završetka ovog ciklusa. Trebali biste biti dosta dobro pripremljeni za završne izazove i Prosvjetljenje bi se trebalo dosta jednostavno uklopiti u vaš um. Svakako puno je truda uloženo kako bi se podigao vaš nivo svjesti i doista nitko neće imati pravo reći da mu nije omogućeno da se prosvjetli. Nema namjere da vas se prisiljava na ovaj proces no jednom kad ste zainteresirani i voljni preuzeti odgovornost da potražite vidjet ćete da postoji toliko puno informacija. Vaš internet je još uvijek izvor velike količine informacija iako je vrlo otvoren za zloupotrebu od onih koji vas namjerno žele zavesti i zbuniti. Ovdje dolazi vaša sposobnost da bude kritični i ako nešto ne rezonira sa vama ostavite to po strani ili napustite.

Vi tek sada počinjete prihvaćati mogućnost da je život posvuda bogat i da postoji na mnogim nivoima. Kako sav život potječe iz Izvora proizlazi da osim njegove vanjštine ima istu sposobnost da se razvija. Očekujte da ćete naći Bića sa vrlo sličnim stupnjem svijesti i razumijevanja no također postoje i neki znatno više evoluirani nego što ste vi sada.
Mi iz Galaktičke federacije i sličnih organizacija kao što su različita vijeća predstavljamo takav primjer. Jako davno mi smo otkrili svoje dobročinstvo i ponudili svoje usluge vama.
U normalnim okolnostima mi bi se suzdržali od direktnog kontakta jer je od odlučujuće važnosti dozvoliti civilizacijama u razvoju da nađu svoj vlastiti put razmijevanja i iskuse ono što su odabrali. Bilo bi vrlo krivo ako bi u želji da vam pomognemo mi izmjenili vaš tijek evolucije. Stoga vam često ponavljamo kako se na nas ne može gledati kao da se miješamo (u vaše poslove op.p.). Sasvim je druga stvar kada nam Gospodari Kreacije, koji planiraju vaše cikluse (evolucije op.p.), daju ovlasti da to učinimo.

U normalnim okolnostima mi bi se suzdržali od direktnog kontakta jer je od odlučujuće važnosti dozvoliti civilizacijama u razvoju da nađu svoj vlastiti put razmijevanja i iskuse ono što su odabrali. Bilo bi vrlo krivo ako bi u želji da vam pomognemo mi izmjenili vaš tijek evolucije. Stoga vam često ponavljamo kako se na nas ne može gledati kao da se miješamo (u vaše poslove op.p.). Sasvim je druga stvar kada nam Gospodari Kreacije, koji planiraju vaše cikluse (evolucije op.p.), daju ovlasti da to učinimo.

Sve što se dešava na Univerzalnom nivou ugođeno je da nosi cijeli život ka višim nivoima Svjetla i Ljubavi. To je dio vašeg iskustva kako putujete natrag k Izvoru. Ništa ne može stajati mirno i sve se na ovaj način konstantno pomiče naprijed i prema gore.
Negativci također evoluiraju i kao većina duša u dualnosti kreću se kako bi učili iz svojih iskustava između jedne i druge strane kao dio njihova putovanja. Prisjetite se da živite u iluziji koja je holografska u svojoj prirodi. Shvatite je više kao veliku igru života. Možete dolaziti i odlaziti dok jedan za drugim životi prolaze no kako imate vječni život vi ćete sve to uvijek preživjeti bez obzira na izazove. Sve ove teme će biti dodatno objašnjene, no nastojimo vas ne predozirati. Vi najbolje usvajate kroz konstantni tijek informacija. No s ubrzavanjem i istjecanjem vremena glede vašeg tekućeg ciklusa moramo vas pripremiti za nivoe istine koji će vam omogućiti da odbacite sva vjerovanja koja bi vrlo vjerojatno zadržala vaše napredovanje.

Naš plan je dostigao točku manifestiranja i vrlo skoro ćemo biti pozvani u akciju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa – samo jedan od velikog tima duša sličnih vama predanoj da osigura svaku mogućnost za prosvjetljenje. Naš plan je dostigao točku manifestiranja i vrlo skoro ćemo biti pozvani u akciju. Naši saveznici su spremni i kako vaš nivo svjesnosti bude rastao tako će se približavati i vrijeme da krenemo punom brzinom naprijed.
Vi osjećate da je to tako i vaša intuicija će vam dati do znanja kada treba biti spreman za promjene koje će započeti novu eru u vašim životima. Znajte da smo mi svakim danom sve bliže i radujemo se trenutku kad ćemo vam se otkriti.

Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey

Sheldan Nidle (21.12.2010.)

Prijevod tjednog članka američkog ET kontaktera Sheldan Nidle (Tko je Sheldan Nidle) od 21.12.2010.
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

Selamat Balik!
Dok vaš svijet dovršava još jednu godinu Gregorijanskog kalendara mi nastavljamo naš razgovor.
Dolazimo u ovim vremena s mnogo vijesti i da proglasimo manifestaciju nove realnosti! Stari načini koji su kontrolirali vaš svijet zadnjih 8 milenija su istrošeni; banalni pokušaji vaših autoriteta u uvjeravanju (kako je sve u redu op.p.) su neuspješni a ekonomski, društveni i vladajući elementi vaše stvarnosti se raspadaju. Dubina i zahvat ovih zakazivanja svih sustava je globalna. Očito je kako je prisutna sve jača panika koja se širi s jednog kontinenta na drugi. Trenutno lažni “digitalni” bastion (računalno umrežene svjetske burze ? op.p.) skriva globalni bankrot koji leži iza njih no ova prijevara ne može dugo trajati. U tijeku je stvaranje serije monumentalnih lažnih izjava koje će se brzo urušiti kao kula od karata. Sa svakim prolazećim danom posvuda raste potreba za promjenom. Naši Zemaljski saveznici su počeli osluškivati što mi imamo reći u vezi ovakvog razvoja a mi ih ohrabrujemo da djeluju i da djeluju sad!

Bankovna prijevara i ogromni dug koji guši sustav najavljuju početak globalnog kolapsa bez presedana u vašoj povijesti. Slično tome vladama, posebno u Amerikama i mnogim država-nacijama Europe, voda dolazi do grla.

Bankovna prijevara i ogromni dug koji guši sustav najavljuju početak globalnog kolapsa bez presedana u vašoj povijesti. Slično tome vladama, posebno u Amerikama i mnogim država-nacijama Europe, voda dolazi do grla. Građanski neposluh i drugi oblici državnog nemira počinju cvjetati u mnogim djelovima vašeg svijeta. Sve više totalitarnih režima je prestrašeno razinom građanskog neposluha neviđenog od vremena kolektivnog pada komunističkih režima Istočne Europe.
Ovakvi uvjeti ne prolaze nezapaženo od strane mračnih snaga. Njihovi poslušnici sada obilaze svijet kako bi osigurali podršku mnogih režima i njihovu sposobnost da “zadrže čep” na rastućim građanskim nemirima. Njihovi postupci su šuplji i napravljeni su da održe nekakav privid kontrole i stabilnosti. Ovaj pak je pojačano potkopavan usklađenim akcijama naših Zemaljskih saveznika. Voda dolazi do grla, i brzo se približava vrijeme da se mi aktivno uključimo u vaša zbivanja kako bi tijek događaja hitro prebacili u korist naših Zemaljskih saveznika.
Naši diplomati i timovi za vezu pažljivo nadgledaju globalnu situaciju i u pravom trenutku mi ćemo morati intervenirati
u masovnim razmjerima. Ova intervencija će biti brza i omogućit će da “dostava sredstava” (novčana sredstva iz dobrovoljnih fondova ? op.p.) prođe brzo i jednostavno. Tajne vlade vrlo pažljivo promatraju dolazak ovog “prvog domina”.

Uprkos svojim najboljim pokušajima, naši Zemaljski saveznici nisu uspjeli to ostvariti sami pa smo mi odlučili napraviti to na naš način. Ova posebna intervencija desit će se u pravom trenutku.

Uprkos svojim najboljim pokušajima, naši Zemaljski saveznici nisu uspjeli to ostvariti sami pa smo mi odlučili napraviti to na naš način. Ova posebna intervencija desit će se u pravom trenutku. Označit će to početak niza događaja koji će smjeniti vlade i uvesti novi međunarodni sustav čvrste valute (zlatni standard? op.p.). Već smo puno puta prošli kroz procedure za ove promjene sa našim Zemaljskim saveznicima i Agarćanskim rođacima. Ovi događaji najavit će kraj politike zataškavanja i jednom kad budemo formalno predstavljeni namjeravamo započeti edukacijski program koji će pojednostaviti Prvi kontakt. Trenutno mnogi od vas su u dilemi jesmo li mi dobronamjerni i je li uopće postojimo! Ova pitanja će biti riješena našim izjavama za javnost i upriličenim posjetima našim letjelicama.

Trenutno mnogi od vas su u dilemi jesmo li mi dobronamjerni i je li uopće postojimo! Ova pitanja će biti riješena našim izjavama za javnost i upriličenim posjetima našim letjelicama.

Naša masovna tehnološka ostavština za vas je drugi aspekt ovog edukativnog programa. Ove tehnologije će nadopuniti trenutno zaplijenjenu tehnologiju (u 20.st. neke vlade svijeta su već dobile ET tehnologiju za dobrobit svijeta no odlučile su je zatajiti i zloupotrebiti op.p.) koju će novi režimi otpustiti u javnu arenu. Preskočit ćete nekoliko desetljeća u budućnost kako biste nadoknadili za prošlo stoljeće u kom su se desila otkrića no skrivana su od vas.
Vrlo potrebna nova znanstvena paradigma bit će rođena kako bi vas pripremila za ono što dolazi. Namjeravamo pomoći vašoj znanosti da objedini novu paradigmu. Otkrili smo davno da jednom kada istina počne biti prisutna u bilo kojoj situaciji vladama postaje sve teže i teže spriječiti juriš prema potpunom razotkrivanju. Neizmjerno se radujemo ovom transferu tehnologije i svemu onome što će usljediti nakon toga jer situacija na vašem svijetu zahtijeva hitan i masovni popravak. Naše osoblje je spremno izvršiti utvrđene zadatke istog trenutka.
Sad pogledajmo redosljed događaja kako su ga postavili naši Zemaljski saveznici. Formalno mi smo preuzeli na sebe odgovornost da u odgovarajućem trenutku izvršimo poplavu globalnih (novčanih ? op.p.) isporuka. Također upotrijebili smo naše vrijedne službe kako bi se osigurali da su nove vlade na vlasti dok prvi zadatak bude dovršen. Nove vlade, a posebno ona od SAD-a imaju dužnost emitiranja inicijalne serije dramatičnih izjava za javnost. Ove će postaviti temelj za sve ono o čemu smo govorili u ovoj poruci.

Nove vlade, a posebno SAD-ova imaju dužnost emitiranja inicijalne serije dramatičnih izjava za javnost. Ove će postaviti temelj za sve ono o čemu smo govorili u ovoj poruci.

Konkretno za novi američki režim postoji veliki zadatak ponovne uspostave američkog ustava kao istinskog dokumenta u praksi i prva izjava za javnost će opisati kako će to biti učinjeno. Naredna serija dekreta će uspostaviti smjernice za oprost duga i novu monetarnu i međunarodnu politiku.
Ove izjave će uspostaviti novu realnost za SAD. U ovoj novoj atmosferi nekoliko novih vlada u Europi, Africi, Aziji, Americi i Oceaniji imat će mogućnost doprinjeti sa dodatnim globalnim smjernicama. Ovo će biti temelji za međunarodnu suradnju na dosad neviđenom nivou. Istu će podržati naše vrijedne službe i vlastite edukativne emisije. Tada ćete ući u novu eru u kojoj ćete vi kao ljudi moći posegnuti i ponovno otkriti istinsku prirodu Gaje i te se ponovno ujediniti sa svojim rođacima iz Unutarnje Zemlje, Agarćanima. Oni su čekali punih 13 milenija kako bi mogli s vama nesmetano komunicirati bez vanjskih uplitanja. Tada dolazi kratki prijelazni period prije vašeg povratka u punu svjesnost – vrijeme za slavljenje vašeg ujedinjenja i upoznavanja vaše obitelji u Unutarnjoj Zemlji.
Vidimo nadolazeće vrijeme kao period u kom nam je Nebo dozvolilo da budemo element “koji će učiniti razliku”. Mi posjedujemo sredstva koja će pretvoriti naše Zemaljske saveznike u silu s kojom se može računati!

Bili smo u orbiti oko vašeg svijeta već skoro dva desetljeća. To je dosad neviđena situacija za bilo koju (drugu ? op.p.) Znanstvenu i Istraživačku (S&E) flotu.

Bili smo u orbiti oko vašeg svijeta već skoro dva desetljeća. To je dosad neviđena situacija za bilo koju (drugu ? op.p.) Znanstvenu i Istraživačku (S&E) flotu. Tijekom tog vremena zatraženo je da interveniramo sve snažnije i sve u skladu s dekretima Neba. Drugi interesantan aspekt ove misije je veliki promet matičnih brodova koji su pristupali i odlazili od flote.
Idući jedinstven aspekt je visoki stupanj razmjene matičnih brodova između flota (različitih ? op.p.) zvjezdanih nacija dajući nam kombinaciju sastavljenu od članova skoro pa svake S&E flote u Federaciji. U normalnim okolnostima, Vrhovno vijeće Federacije ne bi dozvolilo tako sveobuhvatnu migraciju matičnih brodova!
Ono što leži pred vama je veličanstveni Nebeski poticaj za konstituiranje nove realnosti pune svjesti za vas. Naš dio je da omogućimo njegovo dešavanje! Mi shvaćamo ovu ulogu vrlo ozbiljno jer potpuno razumijemo koje namjere Nebo ima za vas. Patnje koje ste morali proći će sad svršiti. Spremni ste prigrliti bogatstvo činjenica i nevjerojatnih istina koje su u suprotnosti sa svime čemu ste dugo vremena učeni da vjerujete.
Mračne snage su se zubima i noktima borile kako bi sačuvale te laži koje su ih održavale na vlasti no ta opcija nije više moguća. Došlo je vrijeme da shvatite kako niste sami i da diplomirate u vašu nevjerojatnu budućnost potpuno svjesnih Bića Svjetla. Slavite sada, izranjajuće događaje koji vas dovode u ovu blisku i čudesnu sudbinu!

Budite spremni pomoći svojim najbližima i informirati zajednicu o onome što se dešava vašem svijetu. Mi ćemo izvesti masovno spuštanje i tada vas odvesti u milost i radost vašeg novog potpuno svjesnog svijeta!

Danas smo prošli kroz ono što vas očekuje i pozivamo vas da se pripremite za ono što će se desiti. Budite spremni pomoći svojim najbližima i informirati zajednicu o onome što se dešava vašem svijetu. Mi ćemo izvesti masovno spuštanje i tada vas odvesti u milost i radost vašeg novog potpuno svjesnog svijeta!
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)

Mike Quiensey (20.12.2010.)

Prijevod članka britanskog ET kontaktera Mike Quinsey-a (Tko je Mike Quinsey?) od 20.12.2010.
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

SaLuSa 20.12.2010.

Sretni smo zbog svih vas jer vam rast blagdanskog ozračja donosi toliko željeni prekid od surovosti i zahtijeva svakodnevnog života. Dokazuje se da ako vi to želite možete kreirati energiju oko sebe koja nije uprljana nižim vibracijama. Doista bi bilo lijepo ako bi mogli održati taj viši nivo u Novu Godinu. Doduše znamo da ovakve poruke kao naša ne dostižu svakog i kako se promjene razvijaju mnogi su prestrašeni od budućnosti. Ovo je područje u kome vi kao informirani radnici Svjetla možete pomoći drugima, ako nikako drugačije onda pomažući im da shvate da je ovo samo prijelazno stanje te da će u konačnici rezultat biti uzdizanje cijele vaše civilizacije na visoke nivoe koji nisu dosad iskušani.
Stari načini nisu više prihvatljivi za duše koje uzlaze i odabrale su put ka uzašašću. Velikom većinom svladali ste lekcije koje ste došli iskusiti. Možete se stoga pripremiti na nužni raskid sa svim što je povezano sa dualnošću. Postavite se potpuno u svoj fokus i centrirajući se postat ćete manje sputani i ometani od onoga što se dešava oko vas. Jednostavno dozvolite da događaji nađu svoje vlastito mjesto i omoguće priliku da vaši (zemaljski ? op.p.) saveznici uskoče. Nekoliko mogućih različitih svršetaka se nazire kraj i čini se da će razotkrivanje biti prvo na redu za manifestiranje.

Velikom većinom svladali ste lekcije koje ste došli iskusiti. Možete se stoga pripremiti na nužni raskid sa svim što je povezano sa dualnošću. Postavite se potpuno u svoj fokus i centrirajući se postat ćete manje sputani i ometani od onoga što se dešava oko vas.

Svakako opća atmosfera je danas takva da je postalo uobičajeno nači članke i poruke o nama. Više nas se ne gleda kao tuđince, izvanzemaljce no više kao vaše Svemirske prijatelje. To je bio naš cilj već dugo vremena. Morali smo nadići predrasude i namjerne dezinformacije o nama kao i konfuziju koju su stvorili Sivi (zlonamjerna rasa ET-a koja pokušava miješanjem s našom rasom opstati op.p.) koji nisu članovi Galaktičke federacije. Mi imamo određeno razumijevanje prema (teškom op.p.) stanju njihove civilizacije koja je u opastnosti izumiranja. No ipak u trenucima svog očaja oni su sklopili sporazume (sa Zemaljskim vladama op.p.) koji nisu bili u najboljem interesu vaše civilizacije. Inteligencija ili razumijevanje naprednih tehnologija na Zemlji ne znači nužno i mogućnost njihove ispravne primjene. Pohlepa za moći je bila odlučujuća na Zemlji i samo kroz intervenciju Božanskih bića ste spašeni od potpunog uništenja.
Obzirom na to koliko se povremeno osjećate zanemareni i prepušteni sebi bili biste iznenađeni kad biste znali istinu o tome koliko vas snage Svjetla blisko prate kroz dualnost. Oni su došli sa mnogih različitih razina kao i mnoge napredne civilizacije kao što su naše koje su bile puno bliže vama nego mnogi drugi. Nadalje na osobnom nivou uvijek ste imali nazočne svoje Vodiče i Anđeoske čuvare i gdje je to bilo potrebno oni su vas štitili tijekom svakog života (reinkarnacija, razvoj duše kroz više života op.p.). Pozovite ih ako trebate pomoć i budite sigurni da će vas oni čuti. Pomoć obično dolazi na neobične načine stoga nemojte eksplicite tražiti jedan ili drugi način no ostavite sve mogućnosti otvorene. Također zapamtite kako vrijeme ne postoji van Zemlje te se odgovori mogu pojaviti bilo kad i kad budu bit će pravi bez obzira koje potrebe imate.
Zadnja riječ u svim vašim aktivnostima i iskustvima je ono što ste planirali učiniti. Čak i tzv. negativci stječu iskustva koja su dogovorili prije inkarnacije. To je razlog što to na drugom nivou dotiče vašu civilizaciju. Mi se ne smijemo uplitati osim ako dobijemo božansku dozvolu. Stoga možete shvatiti zašto se povremeno moramo povući i dozvoliti da se odrade vaše kreacije (i pozitivne i negativne op.p.). Doista koji bi bio smisao (boravka u dualnosti op.p.) ako ne biste bili u stanju razumjeti puni utjecaj vaših želja i namjera. Konačno zatvaranje kruga dualnosti bit će kraj mnogih bitki između mračnih i snaga Svjetla. Ipak podsvjesno ste znali da bez obzira koliko niske vibracije osjećali ćete i dalje biti pobjedonosni. Upravo proživljavate zadnje dane koji vas otvaraju Svjetlu vrlo ubrzano.

Ipak ostanite pažljivi na završne činove koje će odigrati negativci i kao što vam tako često ponavljamo ne dajte se uvući u strah.

Ipak ostanite pažljivi na završne činove koje će odigrati negativci i kao što vam tako često ponavljamo ne dajte se uvući u strah.
Sve vrijeme dok ste u Svijetlu razumjeli vi to ili ne kamo god idete vi transformirate niže energije. Kada tisuće i tisuće vas to čini učinak je značajno veći i već samo to je čin služenja Svjetlu. Vi svi možete odigrati ulogu i vjerovati nam. Znajte da je svaki doprinos jednako važan kao i drugi. Možete biti indivivualci sa vlastitim stavom no svejedno ste važan dio cjeline i ono što vi činite utječe na svih. Prema tome brzina kojom vi napredujete ovisna je o svima vama.
Ne poričemo da će se desiti teška vremena jer drugačije ne možete iskusiti propadanje i pad vaše civilizacije. No ipak nagrađeni ste time što ste ovdje i jer će te biti dio promjena služeći svoje pratioce na putu. Jednog dana ćete pogledati i osjećati se tako privilegirani što ste bili dio toga. Do tada ćete zaboraviti teškoće i izazove kojima ste se suočili. Sve će to doći pod poglavljem “iskustva” a vi ćete se kao rezultat toga uzdići na visoke nivoe svjesti. Upravo to je razlog zašto bi vam se mnoge druge duše rado pridružile no nisu bile spremne za tako težak izazov. Vi ste posebni vjerovali to ili ne i uskoro ćete se vratiti na one nivoe koji su vaš istinski dom.
Da li sada počinjete shvaćati veličanstvenost Svjetla koje prožima sve što postoji i Ljubav koju je Stvoritelj izrazio da bi ga vi mogli iskusiti. Vaši ograničeni umovi razumljivo imaju teškoća u potpunom razumjevanju no kako se razvijate u Svjetlo ovo će se popraviti.
Ja sam SaLuSa, i mogu vam reći najdraži da mi jednako kao vi postajemo uzbuđeni kako se jako brzo približavaju vremena kraja. Kako biste osjetili da je vrijeme dobilo na ubrzanju morate samo osvjestiti kako su godine protjecale brže od Milenija (2000 ? op.p.) no zbog vaše razvijajuće svjesti možda to niste iskusili na ovaj način. Sve su to znakovi da se dešavaju dramatične promjene. Ipak nijedna nije veća od one uzrokovane vašim Suncem. Ono vam sve snažnije šalje više energije nego ikad prije i pomaže vam proširiti vaše nivoe svjesti. Mi smo svi jedno i dijelimo našu ljubav sa svima vama.

Hvala,
SaLuSa

Mike Quinsey

Utopija – društvo bez novca priča za budale?

Potreba posjedovanja i privatnog vlasništva se nalazi u srži smisla postojanja novca.
Pogledajmo temelje razmjene dobara u jednoj maloj zajednici. Pekar ispeče kruh. Ljudi su gladni i pitaju pekara kruh.
Možda se čini neobičnim no zastanimo i zapitajmo se: Zašto bi pekar ljudima dao kruh?
Ovo je jako važno pitanje koje definira same temelje načina funkcioniranja zajednice i samim time njene potrebe za novcem.
Razmotrimo dvije mogućnosti:
- ljudi koji traže kruha su pekarova djeca
- ljudi koji traže kruha su susjedi s kojima pekar nije u dobrim odnosima
Očito je da pekar neće propitivati svoje pravo na naknadu kad su u pitanju njegova djeca no u drugom slučaju hoće.
Uočavamo bitnu razliku: pekar ZNA da je DRUŠTVENO I LJUDSKI ISPRAVNO nahraniti vlastitu djecu bez ikakve naknade.
Dakle pekar je odgojen i naučen, kao i svi mi, da ZA SVOJE USLUGE I DOBRA SAM ODLUČI KAD ĆE TRAŽITI NAKNADU.
Pekar je naučen da pravi razliku među ljudima kada treba primjeniti elementarni zakon razmjene dobara.
Mi to tumačimo normalnim. Pružamo svoja dobra i usluge i za njih tražimo naknadu. Povijesno kao najprikladnije sredstvo mjerenja razmjene pojavio se novac. No važno je uočiti što je razlog njegova postojanja.
Naš izbor da svoja dobra i usluge USKRATIMO ZAJEDNICI stvorio je potrebu za kompenzacijom – novcem. A zašto isto tako ne uskraćujemo i svojoj djeci, užoj obitelji ili bliskim prijateljima? Zato što to jednostavno nije ispravno. Nažalost i ova moralna norma sve više gasne.
Pogledajmo drugačiji primjer.
U tradicionalnim domorodačkim društvima kao što su Aboriđini ili Sjevernoamerički Indijanci svaki pripadnik plemena je
ZNAO DA JE ISPRAVNO DIJELITI sa cijelim plemenom. Zašto?
Iste moralne norme koje poznaje pekar za svoju djecu ovi narodi su poznavali i primjenjivali na širem planu – cijelom plemenu. U tim društvima nije normalno da je član zajednice gladan ili bez odjeće. Član zajednice je znao da će njegove potrebe biti zadovoljene. Zajednica će dijeliti s njim stoga će i on dijeliti sa zajednicom. Stoga nema potrebe za mjerilom razmjene. Ako ja dobijam hrane, odjeće i svega što mi treba bez pitanja onda ni ja neću štedjeti kad treba na isti način uzvratiti zajednici.
Netko će reći da je smješno citirati primjere iz zajednica koje je moderna civilizacija pregazila i dokazala model novca superiornijom. Je li doista svjetsko društvo u kom milijarda ljudi umire od gladi, većina ostatka je siromašna ili se tek uspjela uzdignuti iznad siromaštva a vrlo uska elita živi kao u raju dokaz uspješnog društva? Je li to doista održivo društvo?
No ma kako neobično jedan koncept utopijskog društva živi upravo tu u 21.stoljeću pred našim nosom.
Većini ljudi koji se služe internetom poznat je projekt Wikipedia. Radi se volonterskom neprofitnom projektu da se svekoliko dostupno ljudsko znanje postavi na internet u obliku članaka na besplatnu upotrebu svima. Ogroman trud i rad ulažu tisuće volontera diljem cijelog svijeta. Ne primaju nikakvu naknadu za svoj rad. O čemu se tu radi? Kako taj utopijski model može funkcionirati?
članovi zajednice bez naknade dijele rezultat svog rada. Ostali članovi zajednice mogu besplatno i neograničeno se služiti tako stvorenim sadržajima. Tko i koliko želi može doprinjeti u njegovom stvaranju.
Interesantno je da se ne važe i ne mjeri koliko netko ima pravo koristiti Wikipediju. Sa stajališta kulture novca činilo bi se ispravno reći da onoliko koliko doprineseš toliko smiješ i čitati.

Možemo zaključiti da su ljudi u određenim okolnostima spremni biti nesebični i žrtvovati se za zajednicu. U tom trenutku pojedinac transcendira koncept privatnog vlasništva. On se odriče vlasništva u ime zajedničkog interesa. Na taj način stiče puno više od onoga što je prije imao. Kada postanemo punopravni član zajednice mi smo najbogatiji jer zajednica uvijek može i ima više od pojedinca. S druge strane dobrovoljno i radosno služenje zajednici svih pojedinaca istu čini bogatom dobrima i sredstvima.
Suprotno tome u modernom društvu odgojeni smo da se SAMI pobrinemo za sebe. Novac se promatra kao način da se osiguramo od NESTAŠICE. Jer u društvu individualaca moramo mjeriti koliko mi dajemo i koliko dobijamo zauzvrat. U srži problema modernog društva i naše primitivnosti jest da nas se uči da SLUŽIMO SAMI SEBE a zajednicu promatramo kao opasnost za nas, naš posjed. Prema zajednici je dignut zid novca. Preko novca komuniciramo sa tim stranim tijelom – društvom. Što imamo više novca može više dobiti i bolje smo izolirani i sigurniji. U takvom društvu temeljni osjećaj je STRAH koji nas tjera da se što više štitimo i zatvaramo u sebe.
Ovo je bolesno i primitivno stanje svijesti. U konačnici takvo društvo je osuđeno na propast. Očito je da ono ne može ostvariti niti napredak a niti opstanak ako njegovi sastavni dijelovi, pojedinci žive u strahu i gledaju jedni druge kao opasnost.
Utopijsko društvo nudi osjećaj radosti pripadanja na mjesto straha od opstanka. Nudi neograničeno dijeljenje i primanje od zajednice na mjestu mjerenja razmjene putem novca. U konačnici takvo društvo ne samo da opstaje već stvara višak koji mu omogućuje da prosperira i napreduje. Svi članovi tog društva su svjesni da je zajednica uspješno onoliko koliko se poštuju i njeguju svi njeni članovi.

Mike Quiensey (15.12.2010.)

Prijevod članka britanskog ET kontaktera Mike Quinsey-a (Tko je Mike Quinsey?) od 15.12.2010.
Ukoliko se prvi put susrećete s ovom temom predlažem da pročitate ovaj kratki osvrt i pregled pojmova – “Prvi kontakt” za neznalice
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

SaLuSa 15-prosinac-2010

Nema sumnje kako ljudi unutar trenutnog kaosa vide priliku za promjenu. Vide priliku za razviti nešto puno drugačije od onoga što ste do sada iskusili. Krivci za ovakvo stanje postaju poznati. Oni vam mogu malo ponuditi da učine stvari podnošljivijima. Više istoga nije riješenje jer su problemi globalni. Nažalost oni koji mogu vidjeti što je potrebno su usamljeni glasovi među vama. To su ljudi koji traže promjene koje će ukloniti stare nezadovoljavajuće načine kako bi u konačnici mogle istupiti duše koje imaju ispravan pristup i razumjevanje.
Sada kao i uvijek ono na što se koncentrirate se manifestira. U tom smislu mi vas potičemo da razmišljate ambiciozno jer ništa nije nemoguće u ovakvim vremenima. Svakako ne želimo da se osjećate osuđeni na vječni kaos jer to nije budućnost koja vam je suđena da iskusite. Recept je prepisan i uz božanski autoritet mi smo ovdje da osiguramo da sve prođe kako je planirano. Ondje gdje drugi traže i vjeruju u druge stvarnosti to je izraz njihove slobodne volje da izaberu kako žele. Ipak kako proces prosvjetljenja (uzdizanja svjesti op.p.) postaje sve očitiji bit će sve više duša koje će biti u stanju dozvoliti i prihvatiti neizbježno. Sve je to povezano sa vašom rastućom razinom svjesti koja vam omogućuje da jasnije vidite kamo sve vodi.

Ako bismo opisali ovaj trenutni period kao kritičan to ne bi bilo preuveličavanje. No ne trebate brinuti jer ono što je nužno za ovaj proces je spremno.

Ako bismo opisali ovaj trenutni period kao kritičan to ne bi bilo preuveličavanje. No ne trebate brinuti jer ono što je nužno za ovaj proces je spremno. Kao što smo već činili mi nadgledamo sve aspekte vaših života jer ste vi nova rađajuća civilizacija koja će se aktivno pridružiti Galaktičkoj federaciji. Vaš napredak će biti brz nakon što se poduzmu inicijalni koraci koji će nas uvesti u vaše živote. Važno je da vi donesete tu važnu odluku i da nas prihvatite. Mi vidimo gledajući veliku sliku da ste mnogo prijemčiviji na ideju o našoj nazočnosti uz vas (nego prije op.p.). Kraj dualnosti će biti izvanredna prilika kad će svi vaši snovi biti ispunjeni i sve ono što mislite da je nemoguće doći će u vaše živote. Mir je prva stvar u vašem umu, jer sada shvaćate da ste stoljećima bili korišteni kao pijuni u ratnim igrama koje su uništile vaše živote. Ova vremena su sada predana prošlost da se više nikada ne vrate.
Ma koliko ćete prezirati one koji su vas doveli u trenutnu situaciju, molimo vas zapamtite da dualnost dozvoljava izražavanja svih individualnih želja. Bilo je to razdoblje izazova, kada su zli imali jednake mogućnosti kao i svi ostali.
Davno, davno prije niste bili svjesni svog božanskog nasljeđa. Bili ste vođeni u lažno vjerovanje da trebate više poštivati svoje vlastite grupe (plemenske, etničke, interesne, nacije ? op.p.) umjesto postati jedno s drugima. Razdvajanje (jednih od drugih op.p.) je prevladalo. Dominacija i potiskivanje ostalih grupa je postalo način života za taj period. Ovo je uzelo ogroman danak u životima i tek ste nedavno, kao rezultat svjetskih ratova, se probudili na ideju da ima drugih boljih načina za zajednički suživot.
Stari načini su se pokazali vrlo probitačni i korisni za malobrojnu elitu koja je zadržala vlast nad vama. Sad kad su njihove namjere postale poznate njihova ambicija da prošire vlast nad vama je efektivno završila. Dok pokušavate prikupiti djelove (stare realnosti op.p.) shvaćate da ona ne može biti obnovljena prema starim paradigmama. One više ne služe vašim potrebama i sigurno ne mogu omogućiti temelj za nove koje se upravo rađaju. Idući koraci naprijed dat će vam nadu za budućnost koja je bila pažljivo isplanirana.

Svjesni smo da trebate nekakav dokaz koji vam može pokazati put naprijed i to će doći sa “razotkrivanjem” (prljavog rublja vlada, NLO zataškavanja, jeftinih izvora energije op.p.). Ovo će osloboditi mnoge duše od Svjetla koje će napokon sigurno smjeti istupiti naprijed (s informacijama ? op.p.) a mi ćemo biti iza njih da osiguramo njihovu zaštitu.

Svjesni smo da trebate nekakav dokaz koji vam može pokazati put naprijed i to će doći sa “razotkrivanjem” (prljavog rublja vlada, NLO zataškavanja, jeftinih izvora energije op.p.). Ovo će osloboditi mnoge duše od Svjetla koje će napokon sigurno smjeti istupiti naprijed (s informacijama ? op.p.) a mi ćemo biti iza njih da osiguramo njihovu zaštitu. Tada ćete usljediti cijeli niz serije događaja koji će vam omogućiti da jurnete prema Novom dobu.
Sve vaše potrebe su već poznate i svaka vrsta pripreme je već obavljena kako bi osigurala da se izdignete iz zadnjih tragova dualnosti. Moć će biti dodjeljena onima koji će je koristiti mudro u najboljem interesu svih a ne nekolicine. Stjecanje bogatstva će u konačnici postati suvišan cilj jer će biti prilično rašireno svuda i nećete doživljavati nestašicu za ispunjavanje vaših potreba. Postoji i uvijek je bilo dovoljno za svih da uživaju visoki standard življenja.

Postoji i uvijek je bilo dovoljno za svih da uživaju visoki standard življenja.

Vi ste poučavani da mislite drugačije. Bili ste manipulirani da zadovoljavate želje Iluminata koji su kontrolirali svaki aspekt vaših života. Njihov cilj da vas učine ovisnima o njima je bio u funkciji dugo vremena no sad se može vidjeti tko su oni doista.
Sada ste vi ljudi koji imate moć odlučiti svoju vlastitu budućnost i vi ste svojevoljni sudionici u završnici koja se upravo odigrava. Shvatite da ste podsvjesno uvijek znali da će biti uspješan svršetak ovome ciklusu. Već eonima prije je to bilo isplanirano. Upravo zbog toga ste bili zaštićeni od vanjske intervencije (zlonamjerni ET ? op.p.) koja bi vodila u vašu propast. Zemlja je prekrasan planet koja se ističe među mnogima koji vas okružuju, a kada bude obnovljena vidjet ćete je u svojoj njenoj slavi. Bit će prikladno što ćete vi i Majka Zemlja uzaći (u višu svjest op.p.) zajedno u Svjetlo koje će vas pratiti. Može se činiti kako imate tako malo vremena da se pripremite za uzašašće no Stvoriteljev plan je besprijekoran i vodit će vas naprijed u više dimenzije apsolutne radosti i sreće.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći da ono što vas očekuje se ne može opisati riječima jer vi imate malo toga s čime se može usporediti. Nebeski je možda prikladno no vaše ideje toga su vjerojatno vrlo ograničene za tu poredbu. Istinski govoreći doista je malo sličnosti onome što ste iskusili na Zemlji. Govorimo o poredbi fizičke egzistencije prema božanskoj koja pršti od Ljubavi i Svjetla. Osjetit ćete ovu energiju svuda oko vas i sve odgovara na to uzvračajući miroljubivim i nježnim vibracijama tako da je sve u harmoniji.
Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey

Sheldan Nidle (14.12.2010.)

Prijevod tjednog članka američkog ET kontaktera Sheldan Nidle (Tko je Sheldan Nidle) od 14.12.2010.
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

Ukoliko se prvi put susrećete s ovom temom predlažem da pročitate ovaj kratki osvrt i pregled pojmova – “Prvi kontakt” za neznalice

Dratzo!
Evo nas s novim važnim vijestima! Vaš svijet se nastavlja kretati do odlučujuće točke gdje će biti suočen sa samo jednom izvedivom opcijom: provesti tihu revoluciju svjetskih razmjera koju naši Zemaljski saveznici ostaju odlučni provesti harmonično i što je prije moguće. Ovdje se ne radi o jednostavnom produžavanju trenutnog svjetskog ustroja čak niti po novim pravilima. Umjesto toga ovo uključuje dramatičnu transformaciju svjesti koja će roditi novi set pravila kao i nove građevne temelje za vašu realnost. Ova nova pravila izmjenit će vaš svjet u nešto potpuno drugačije!
Radikalni potres u vladi SAD-a je jedan od prvih u nizu koraka koji će masovno promijeniti vaše globalno društvo. Ostali koraci će hitro sljediti iza toga, donoseći “dobrodošlicu” novom odnosu prema novcu i obilju (dobara ? op.p.) generalno i zauvijek mijenjajući disharmonično stanje uma koje trenutno vlada po ovim pitanjima.
Želimo vas uvjeriti kako je ova promjena vrlo blizu.

Želimo vas uvjeriti kako je ova promjena vrlo blizu.

Nadalje nastavit ćete se kretati dalje od samog (doživljaja op.p.) bogatstva u širi pojam obilja, što će za vas otvoriti potpuno novi pogled na svijet.
Vrlo rijetko je vaša stvarnost prošla tako značajno resetiranje kao ovo. Rezultirajuće izmjenjeno stanje će biti temelj za vaš povratak u stanje pune svjesti.
Značaj jednog takvog događaja zahtijeva vrlo poseban tretman od strane Neba. Mi dolazimo kao fizička ruka (Neba ? op.p.) u ovoj neizmjernoj obnovi vašeg svijeta. Najvažnija od promjena, koja će biti izvršena na više razina istovremeno, je iskorjenjivanje nagonskog straha koji je obično nusprodukt realnosti ograničene svijesti.
U tom smislu prvi zadatak je oslabiti ovaj prevladavajući osjećaj prijetnje (straha op.p.) i pretvoriti ga u Ljubav i prihvaćanje čudesnih događaja koji će se desiti.

U tom smislu prvi zadatak je stoga oslabiti ovaj prevladavajući osjećaj prijetnje i pretvoriti ga u Ljubav i prihvaćanje čudesnih događaja koji će se desiti.

Dosta pozitivnih informacija oko ovih događaja je već široko rašireno putem interneta i putem riječi pružajući nagovještaje ovih stvari. Na ovome će nastaviti u širinu izjave za javnost koje će puštati u medij vaše nove vlade. Ključni okidač u nestanku gore navedene manije straha je predstavljanje univerzalnog, održivog (sustava op.p.) obilja.
Naši Zemaljski saveznici i mi želimo potaknuti novi globalni ekonomski sustav vječnog obilja. Ovaj će se vrlo lako uklopiti u uvjete koji će zamjeniti potrebu za bilo kakvom potrebom monetarne izmjene. Mi, na primjer, nismo koristili novac bilo kakve vrste već milionima godina. Iznašli smo način da izvedemo vaše društvo na isti takav put.

Mi, na primjer, nismo koristili novac bilo kakve vrste već milionima godina. Iznašli smo način da izvedemo vaše društvo na isti takav put.

Prvi zahtjev je bilo masovno restruktuiranje vašeg bankarskog sustava s ciljem eliminiranja duga i restruktuiranja distribucije bogatstva dovodeći do “istih pravila za sve” (u bankarskom svijetu op.p.). Ovo zahtijeva akumulaciju neizmjerne količine dragocjenih metala i ostale čvrste forme bogatstva. Naši Zemaljski saveznici su se složili s našim planom i uskoro su uspjeli prikupiti istinski ogromnu količinu stvarnog bogatstva. Idući zahtjev je bio pravedan način za prikupljanje i distribuciju bogatstva. To je zahtjevalo uspostavu novog financijskog modela. Naši Zemaljski saveznici su za to iznašli više nego prihvatljiv prototip.
Ovaj prototip se sastoji od decentralizirane, regionalne bankarske strukture u suprotnosti sa postojećom koju su stvorile negativci. Oni su implementirali vrlo centralizirani sistem vladan kroz mrežu velikih korporacija. Ovo bezlično čudovište je nametnulo labirint računarskih mreža papirnatog novca koji treba biti brzo deinstaliran i zamjenjen sa strukturom koju su pripremili naši Zemaljski saveznici. Ovo nas dovodi do teme koja je prošli tjedan izazvala malo pomutnje za neke od vas. Otkriveno je kako su ove mreže zaštićene skrivenim “minama” i drugim oblicima zaštite namjenjenima da sabotiraju bilo koga tko pokuša bilo kakvo značajno restruktuiranje. Nedavno pobliže upoznavanje s ovom strukturom otkrilo je kako su skrivena ova polja destrukcije. Stoga je kao rezultat, iako je već bilo 5 do 12 (sa pripremama op.p.), da će se primjeniti dvostupanjsko deinstaliranje starog financijskog sustava. To će ublažiti pritisak sa vezanih događaja u prvom planu.
Budite sigurni da ovaj četveromjesečni period ni na koji način ne odgađa ono što će se dogoditi jer je planiran za izvršenje nakon promjena vlada. Tajne vlade vjeruju kako je samoubilački svjetski krah, kao onaj koji se skoro desio 2008 je jedini način iz njihovih trenutnih teškoća, i takva katastrofa je doista u vašem bliskom horizontu.

Tajne vlade vjeruju kako je samoubilački svjetski (ekonomski ? op.p.) krah, kao onaj koji se skoro desio 2008 je jedini način iz njihovih trenutnih teškoća. Takva katastrofa je doista u vašem bliskom horizontu.

Također oni čine sve što mogu da ometu vaše doba blagdana govorom o globalnom krahu i provocirajući mnoga svjetska žarišta (S.Koreja ? op.p.). Ipak, naš plan za promjenu će se desiti kad bude više poremećaja nego što trenutno postoji. Stoga smo ubrzali naše završne pripreme kako bi naš harmonični scenarij pobijedio nad onim od tajnih vlada. Također dovršavamo zadnje detalje naših planova o seriji mirnih rušenja režima koji će ukloniti nekoliko “zlih” vladajućih svjetskih režima. Ovaj veliki, kompleksni plan treperi na rubu svoje manifestacije!
Prvi kontakt će se desiti nakon što su osnovni i temeljni prvi činovi prijelaznih vlada osigurani. Namjeravamo stvoriti ozračje gdje će izjave za javnost, događaji i periodi integracije znanja teći sekvencijalno kako biste ih lakše usvojili. Svaki događaj je planiran da teče u i upotpuni idućeg pridodajući u veliku transformirajuću cjelinu. Nakon što prvo domino padne, ostali će ići po posebno planiranoj sekvenci. U sredini iste desit će se formalna izjava o našem postojanju. Mi vidimo tu izjavu kao bacanje novog svjetla na sve što će tome prethoditi. To je prelomna točka kada se vaša realnost počinje odvajati od starog svijeta. To mijenja vašu kompletnu percepciju – kako osobnu tako i kolektivnu i dozvoljava nama da vam pokažemo vaše istinske korijene i kako ste došli u ovu točku u vašoj povijesti.
Ovo je trenutak kad ćemo početi sa širokim predstavljanjem tehnologije. To će raditi u našu korist ( posla uzdizanja naše svijesti op.p.) jer će korištenje naprednih uređaja provocirati privlačenje potisnutih sposobnosti vaše svjesti. To vas u konačnici vodi boljem razumjevanju onoga što ste uistinu sposobni.
Prisjetite se kako je ova misija prvenstveno o vašem povratku u stanje pune svjesti. Želimo da osvjestite vaš temeljni koncept o sebi samima i zapitate se kamo je usmjereno vaše globalno društvo. Ovo će također snažno oblikovati naše prve sastanke. Želimo vam se pridružiti na vašem putu ka punoj svjesnosti i zajedno s vama proslaviti vaše ujedinjenje sa vašim rođacima iz unutarnje Zemlje (Agarthe op.p.).
U konačnici, vi ćete kreirati svoju novu zvjezdanu naciju i postati važan član Galaktičke federacije. Vaša budućnost je blisko vezana uz našu. Stoga mi radosno iščekujemo uspješno dovršenje ove misije Prvog kontakta. Faktori koji prijete ovoj misiji nestaju ubrzano. Spremni smo izaći iza zavjese koju su tajne vlade postavile ispred nas i javno se predstaviti. Dolazi vrijeme za akciju te da ovaj košmar ograničene svijesti bude izbrisan iz vaše svjesti. Vaši rođaci iz unutarnje Zemlje također čeznu da vam pokažu dijelove Gaje koji su bili skriveni od vas od strane tajnih vlada. Ovo je trenutak za svečanosti, prihvaćanje uzbudljivih novih istina i dobrodošlice davno rastavljenim obiteljima i njihovim prijateljima.

Vaši rođaci iz unutarnje Zemlje također čeznu da vam pokažu dijelove Gaje koji su bili skriveni od vas od strane tajnih vlada. Ovo je trenutak za svečanosti, prihvaćanje uzbudljivih novih istina i dobrodošlice davno rastavljenim obiteljima i njihovim prijateljima.

Danas smo elaborilari o tome kako će vaš svijet biti transformiran i o nizu događaja koji će vas vratiti natrag u vaše prirodno stanje pune svjesti. No vaša budućnost kao građana nove zvjezdane nacije i članova Galaktičke federacije svjetla je ono što čini srž vašeg putovanja. Najdraži znajte u srcu svoga srca kako je neprekinuto obilje i vječno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i budi u radosti!)

Mike Quinsey (13.12.2010.)

Prijevod članka britanskog ET kontaktera Mike Quinsey-a (Tko je Mike Quinsey?) od 13.12.2010.
Ovdje možete pronaći još prijevoda.
Ukoliko se prvi put susrećete s ovom temom predlažem da pročitate ovaj kratki osvrt i pregled pojmova – “Prvi kontakt” za neznalice

SaLuSa 13.12.2010.

Nikad ne napuštajte svoju viziju budućnosti. Jer dok god vi i ostali koristite svoje moći kreacije pomažete osigurati da se ista manifestira. Vi ste sukreatori. Ovo vrijedi još od vremena od kada ste se “spustili” u niže dimenzije. Trebali ste vodstvo za primjeniti svoje energije u istinskom radu Svjetla dok ste postajali odvojeni od svog pravog sebstva. Područje najnižih vibracija omogućilo je rođenje onih koji nisu bili od Svjetla. Oni su skovali planove da vas zadrže u zarobljeništvu. Svjetlu nije uskraćena mogućnost u pokušaju da vas kontaktira. Bića Svjetla su hodala Zemljom kako bi okupila duše za njihovo prosvjetljenje. Bilo je teško širiti Istinu u vremenu kada je bila slaba komunikacija među ljudima. Nailazilo se na dosta otpora od onih koji su uzeli moć u svoje ruke.
Moć Boga je bila prepoznata no bila je objašnjena kao skup energija koje su predstavljale atribute pojedinih Bogova ljudsko/životinjsko izgleda. Ovo je bilo vrlo očito u egipatskom periodu. To je razlog što je faraon Ekhnaton predstavio jednog Boga Sunce. Bilo je to priznanje uloge koju je on igrao u dovođenju viših energija na Zemlju. Bio je to početak novog koncepta i načina razumijevanja Božanstva što je kreiralo nov tijek energije koje su postavile temelje za priznavanje jednog Boga. Ipak, stara vjerovanja su se još uvijek čvrsto održala i opstala dok se pojedinačno učitelji nisu inkarnirali na Zemlji. Isus je bio jedan od njih. Njegovo služenje je rezultiralo uzemljenjem snažnih energija Svjetla koje su opstale do danas. U njegovim učenjima su stvorena mnoga iskrivljenja koja su se zadržala do danas u ortodoksnim religijama.

Isus je bio jedan od njih. Njegovo služenje je rezultiralo uzemljenjem snažnih energija Svjetla koje su opstale do danas.

Sa približavanjem Uzašašća (prosvjetljenja, podizanja svjesti u budućnosti oko 2012. ? op.p.) bilo je nužno probuditi ljude za istinu. Razvile su se nove duhovne grupe kao što je Teozofsko društvo ( Teozofske knjige možete ovdje besplatno čitati. op.p.). Njihova svrha je bila približiti ljudima istinsku povijest Zemlje i objasniti postojanje Boga i velikih moći na način na koji se to može razumjeti. Spiritističke crkve su rođene. Kontaktirana su viša bića i zaprimljene kanalizirane poruke osvježavajući stara učenja sa novim informacijama. Danas je uobičajeno da se te poruke primaju svaki dan. No kao i sa svakim izvorom istine on je uprljan sa namjernim dezinformacijama. Ovdje morate biti vrlo pažljivi i razlučiti što ćete prihvatiti i tada biti sigurni da to rezonira sa vama. Redovito vam ukazujemo da morate koristiti vlastitu intuiciju i kako postajete sve svjesniji bit će vam lakše prepoznati istinska učenja.
Nije na nama da na vas utječemo jer ste sami odgovorni za vlastite odluke. Mi samo pred vas stavljamo smjernice puta pred vama i koncentriramo se na vašu pripremu za uzdizanje svjesti. Ovo postaje sve važnije kako vrijeme ubrazava jer više nemate puno preostalog vremena za donjeti odluku kojim smjerom krenuti. Razlika između sad i prošlih vremena jest što vam se sad pomaže da rastete u svjesnosti. Sigurno se može reći da je vaš nivo svjesnosti narastao u ogromnoj mjeri u zadnjih 50-ak godina. Sve je to bilo dio pažljivo isplaniranog puta za napredovanje na vašem putu kako biste imali svaku šansu u “završnoj trci”.

Sigurno se može reći da je vaš nivo svjesnosti narastao u ogromnoj mjeri u zadnjih 50-ak godina. Sve je to bilo dio pažljivo isplaniranog puta za napredovanje na vašem putu kako biste imali svaku šansu u “završnoj trci”.

Na rubu ste da posvjedočite velikim promjenama. Najvažnije će doći sa (NLO, ET op.p.) razotkrivanjem jer ćete tada detaljno upoznati što je planirano i to će vas odvesti u uzdizanje svjesti. Bit će to zajednički napor kako bi Novo doba moglo započeti kroz duhovno prosvjetljenje i osvještenje cijelog procesa promjene. Sve to ide dosta i iza 2012. Kako učite uskoro ćete učiniti prve korake od mnogih koji će vas vratiti natrag u više dimenzije. Kraj dualnosti nužno mora značiti i ukranjanje zlih snaga. Kao i bilo koja druga duša i oni će shvatiti kako se kreću u slične vibracije u kojima se trenutno nalaze.
Duše koje su odabrale ostati unutar trenutnih okvira dimenzije nisu stoga u mogućnosti se uzdignuti išta više. Zakoni Univerzuma bit će osvjedočeni kao pošteni i pravedni. Bog ne osuđuje i ne kažnjava one duše koje se još nisu probudile na svoje istinsko sebstvo.
Ako možete izbjeći misli straha oko bliske budućnost možete se kretati kroz promjene sa malim naporom i ništa od nižih vibracija vas neće moći dotaknuti. Očito svačije osobno iskustvo biće svojstveno u skladu s njegovim ili njenim okolnostima i karmičkim odgovornostima. Stoga možete biti sigurni da što god se bude desilo drugim dušama je sve dio njihovog planiranog iskustva. Mnogi će umrijeti prije uzdizanja svijesti. No ipak ukoliko im je suđeno biti dio ovog procesa moći će se priključiti sa astralne razine na koju idu nakon smrti. Ovo su sve prirodne pojave i odnose se samo na niže dimenzije u kojima se vi nalazite. Jednom kad uzađete na višu svjest neće više biti smrti kako je sad doživljavate. Moći ćete u stvari odlučiti kada “je isteklo vaše vrijeme” i s lakoćom prijeći iz jednog tijela u drugo.

Jednom kad uzađete na višu svjest neće više biti smrti kako je sad doživljavate. Moći ćete u stvari odlučiti kada “je isteklo vaše vrijeme” i s lakoćom prijeći iz jednog tijela u drugo.

Kad ste u višoj svjesnosti moći ćete puno lakše odlučivati o tome kako evoluirate. Moći ćete se npr. vratiti u niže dimenzije u ime služenja drugima ili rođenja u novoj civilizaciji. Neki od vas su već sad svjesni da ćete ostati sa svojom sadašnjom (civilizacijom op.p.) i pridružiti se Galaktičkoj federaciji. Putovat ćete Univerzumom sa nama i ići tamo gdje su naše usluge potrebne. Mi imamo naše rodne planete no možemo provesti većinu našeg vremena živeći na brodovima koji imaju apsolutno sve što je potrebno za ugodno življenje. U stvari neki od njih točno repliciraju uvjete naših domova. Moći ćete vidjeti gradove unutar većih matičnih brodova. Evoluiranje je ozbiljna stvar no isto tako može biti velika avantura. Jednom kad postane Biće Svjetla potpuno je prirodno da ćete željeti dati se drugima i pomoći im kroz njihov evolucijski proces.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam očajne vapaje mnogih duša u patnji. No budite sigurni da smo spremni izmjeniti vaše okolnosti čim budemo mogli krenuti s našim planom. Mi smo vođeni od strane još viših Bića i poštujemo njihovu sposobnost da točno vide što treba učiniti i točno vrijeme za to učiniti kako bi sve bilo potpuni uspjeh. Šaljemo vam svoju ljubav i blagoslove kao i obično. Iako niste toga svjesni mi činimo mnogo da smanjimo utjecaje problema koje proživljavate.

Hvala,
SaLuSa

Mike Quinsey

“Prvi kontakt” za neznalice

Poruke ET kontaktera Sheldan Nidle-a i Mike Quiensy-a, koje možete
naći na ovim stranicama, je s najboljom namjerom teško evaluirati ukoliko se čitatelju ne pruži pozadina priče i objašnjenje subjekata i pojmova.
Ovdje ću vrlo kratko pokušati pomoći u razjašnjenju najelementarnijih stvari.
Svakako preporučam da financijski pomognete autoru Sheldan Nidle-u i naručite njegove knjige i DVD na ovim
stranicama: http://www.paoweb.com/products.htm

Tko je tko i šta je šta?

Prvo se osvrnimo na pretpostavke, drastično različite od naše svakodnevice, koje ovi autori pretpostavljaju.
Postoje inteligentne, dobronamjerne humanoidne i nehumanoidne ET civilizacije. Radi se o velikom broju
civilizacija uglavnom izvan našeg sunčevog sustava koji kao i mi naseljavaju slične “Zemlje” u svom sunčevom sustavu.
Npr. tu su Sirijanci, Arkturijanci, Plejađani itd. da nabrojimo samo neke humanoidne.
Netočno je u stvari zvati ih vanzemaljcima jer tvrde kako već milionima godina posjećuju našu Zemlju.
Oni su mi i mi smo oni.
Navodno su u prošlosti upravo oni kolonizirali Zemlju. Npr. na isti način NASA 2030. planira kolonizirati Mars.
U našoj galaksiji postoji savez od otprilike 200.000 zvjezdanih civilizacija. Zvjezdana civilizacija je nadišla nivo vezanosti za planet i sposobna je jednostavno poduzimati međuzvjezdana i inter-zvjezdana putovanja.
Ovaj savez se zove Galaktička federacija Svjetlosti. Svrha saveza je slična našim organizacijama UN ili vojnim savezima NATO-a. Jedan od ciljeva saveza je pomoći svim slabije razvijenim civilizacijama da se uzdignu na nivo zvjezdane civilizacije.
Ukratko oni su “dobri dečki”. Postoje naravno i loši dečki i njihov savez, bar donedavno. Postoji savez Anchara uz kojeg se veže sazvježđe Orion. Njihov donedavni predstavnik zajedno sa svojom velikom klikom na Zemlji je bio Annunaki.
Kao što je poznato iz ostalih okultnih znanosti (npr. Teozofija) postoje i Duhovne hijerarhije planeta ili sunčevog sustava i više.
Više o konceptu duhovne hijerarhije pročitajte ovdje..
Duhovnu hijerarhiju čine evolucijski vrlo napredna bića koja su prošla naš i više stupnjeve evolucije. U konačnici cilj je da svi dostignemo te i više stupnjeve evolucije. Svi su dio te hijerarhije. Razlika je u tome što su oni svjesni tko su i što su i što i zašto trebaju raditi. Oni služe nama i bićima iznad njih u provođenju Božanskog plana. Ovdje spadaju anđeli, uzašli učitelji, prihvaćeni učenici i slično (primjer iz povijesti Buda, Isus, Aleksandar Veliki, Platon itd.).
I ostali planeti, dakle i oni naseljeni ET-ima, imaju svoje planetarne i zvjezdane duhovne hijerarhije. Jedan od evolucijskih ciljeva čovjeka kao bića je dostići stupanj Krista.

Zemlja ili Gaja je živo biće sa svojim osobnim identitetom. Kao i mi ona prolazi zajedno s nama evolucijske stepenice. Jedni drugome pomažemo. Ona nam omogućuje uvjete i tijela za evoluciju dok mi uzvraćamo brigom za nju i njene fine energije (američki indijanci, Aboriđini, Eskimi svi redom štuju Zemlju).
Zemlja nije čvrsta ispunjena sfera već je šuplja sa središnjim malim Suncem. Ovdje pročitajte više o istraživačima unutarnje Zemlje
Pojam Agartha se vezuje uz unutarnju Zemlju. Ta unutarnja Zemlja je površinski veća od vanjske i puno ugodnija za život sa otprilike 3/4 zemlje prema 1/4 vode. Naseljena je znatno manjim brojem miroljubivih ljudi divova koji su nekada zajedno s nama živjeli na površini no sljedom kataklizmi su se povukli u unutrašnjost. Vrlo su tehnički i duhovno razvijeni. Zovemo ih Agarćani. Svjesni su i u kontaktu su sa Galaktičkom federacijom. Imaju sposobnost promjene svoje vanjštine tako da se mogu kretati među nama bez da budu primjećeni.
Zemaljski saveznici – organizirana i tajna grupa pojedinaca na utjecajnim mjestima u vladama,ekonomijama,znanosti, vojsci. Oni su također dobri momci i obično su regrutirani upravo iz obitelji koje su takoreći vladari svijeta u politici, financijama i sl. Stari su stoljećima i zakleli su se izvesti čovječanstvo iz mračnog robovanja u koje sve više upada.

Prošlost

Za šarolikost biljnog, životinjskog i ljudskog svijeta (veliki broj rasa) zaslužni su mnogi posjetitelji iz svemira kroz povijest. Mi sami smo rezultat nekoliko humanoidnih kolonizacija.
U prošlosti su na ovom planetu zajedno i najčešće u miru zajedno živjele različite humanoidne i nehumanoidne civilizacije.
Naš sunčev sustav su poharali galaktički ratovi. Planet Zemlja je također platio cijenu.
Ukratko mi kao bića smo okljaštreni ostaci vrlo moćnih i svjesnih bića, mogli bismo reći bogova koji su hodali Zemljom prije mnogo tisuća godina. Naime nakon zadnje velike kataklizme koju smo sami izazvali prije otprilike 13.000 godina našli smo se u tzv. kamenom dobu. Neka zlonamjerna napredna bića su odlučila uspostaviti koloniju na Zemlji u kojoj ćemo mi biti poslušnici. Naša DNK je modificirana čime smo skresani na puno slabija bića nego što uistinu jesmo. Podučeni smo ritualima manje vrijednosti obožavanja tzv. viših bića (onih koji su nas ograničili).
Predstavnici Svjetla su čini se ovo dozvolili s namjerom. Naime nakon što smo u Atlantidi zloupotrebili svoje sposobnosti odlučeno je da moramo proći školu ograničene svijesti kako bi dobro osvjestili svoje greške i naučili donjeti ispravne odluke.
U vrijeme II.sv.rata već spomenuti Anchara savez je uspio uspostaviti diplomatske i vojne veze sa nekim zemaljskim vladama. Ponudili su svoju tehnologiju i zauzvrat dobili pokornost tajnih vladajućih struktura. Skovan je plan o porobljavanju čovječanstva kroz finanacijske i mnoge druge npr. depopulacijske mjere (farmaceutska industrija, cjepiva, hrana). Važnim facama u Anchari Annunaki je obećao Zemlju na dlanu. I skoro je uspio.

Sadašnjost

Početkom 1990.-ih godina u igru ulaze dobri dečki i galaktička federacija (GF). Kao što sami često spominju oni su pozvani od strane Neba (duhovne hijerarhije sunčevog sustava i našeg planeta). Pozvani su sa primarnom svrhom da nam pomognu u povratku u stanje tzv. pune svijesti koje smo već imali prije gore spomenutih genetskih modifikacija. Ovaj povratak se naziva različitim imenima: uzašašće, prosvjetljenje (ascension eng.). Glavni okidač za taj događaj bit će sam čin Prvog kontakta - spuštanje velikog broja brodova Galaktičke federacije i fizički kontakt sa Zemljanima. Tijekom zadnja 2 desetljeća njihova misija se kao što oni sami kažu značajno proširila. Glavni negativac Annunaki je kapitulirao te je službeno još u 90-ima sklopljen mir između Anchara i Galaktičke federacije svjetlosti (GFL). No to nije bio kraj priče. Kompleksnoj i uspješnoj mreži mračnih struktura moći Anchare na Zemlji nije ni na kraj pameti bilo prihvatiti kapitulaciju svoga gazde Annunaki i prelazak na stranu Svjetla.
GFL-u su u početku bile vezane ruke. Istina Nebo ih je pozvalo da pomognu no strogo im je bilo zabranjeno direktno miješanje u slobodnu volju i poslove Zemljana. Stoga su u početku djelovali savjetodavno i izvidnički. Ovakav položaj ih je smetao jer su sa stravom mogli samo svjedočiti svim tajnim projektima ostataka Ancahare na Zemlji. Direktiva Neba je bila jasna – čak i najogrezlije u zločinu pokušajte nagovoriti da odustanu od svojih planova i pređu na stranu Svjetla. Plan nažalost nije davao rezultatata. GFL je stoga stupio u kontakt sa Zemaljskim saveznicima i počeo na izradi plana za rušenje tajnih centara moći i stvaranje preduvjeta za društvo koje će omogućiti mirni Prvi kontakt i povratak u punu svjesnost. Iznad svih očekivanja Annunakijevi poslušnici su rastegli cijeli proces debelo iznad planiranih datuma. Neki tračevi govore da je već oko 2000. bilo planirano provesti velike društvene promjene.
Godine 2010. je prevršena mjera i GFL je prvi put dobio potpuno otvoren mandat od strane Neba da zajedno sa Zemaljskim saveznicima u zadanom roku (koji je ostao tajan) smjeni sve pripadnike bivšeg Anchara saveza i njihove poslušnike.
Sve vrijeme u ove zadatke su uključeni i Agarćani.

Operativni plan

Tijekom 2010. u više poruka GFL je ponovio kako ima slobodne ruke da ako bude nužno i silom ukloni pripadnike Anchare sa pozicija moći na Zemlji.
Tijekom ova dva desetljeća sa Zemaljskim saveznicima je uspostavljen operativni plan “Prvog kontakta”.
Ovaj plan ima svoje pripremne i završne faze.
Detaljni plan iz razloga tajnosti nikada nije objavljen. No u više navrata su ponovljene njegove glavne crte.
Prvi korak je uspostava tzv. prijelaznih vlada. Kako će se to desiti? Zemaljski saveznici su u posjedu velike količine inkriminirajućih informacija o trenutnim pripadnicima političkih elita. Ove informacije će biti puštene u javnost prisiljavajući pojedince i lobije da ustuknu i prepuste mjesto dobrim momcima. Uspostava prijelaznih vlada će omogućiti bavljenje ekonomijom.
Ključno sredstvo utjecaja i moći zlih struktura na Zemlji je danas ekonomija.
Svjetski monetarni sustav na čelu sa američkim dolarom je pred urušavanjem. Njegovim rušenjem otvorit će se prostor za uvođenje novih zlatom poduprtih valuta kao i cjelog niza revolucionarnih promjena u bankarskim i uopće financijskim krugovima.
Zemaljski saveznici su zajedno sa GFL došli u posjed velikih količina dosad javno nepoznatog zlata. Ovo će biti upotrebljeno za uspostavu novog zlatnog standarda.
Kao pozitivna, iako moram priznati malo nejasna, financijska mjera navodi se otpuštanje/dostava novčanih sredstava iz tzv. dobrovljnih novčanih fondova (tzv. St.Germain fond) koji već stoljećima prikupljaju sredstva (nejasno od koga i na koji način). Taj proces otpuštanja sredstava njihovim vlasnicima započeti če istog dana uspostave novih prijelaznih vlada.
Istog dana će započeti i informativna kampanja kojom će se detaljno informirati ljude o svim tajnim operacijama bivših vlada tijekom prošlih desetljeća u suradnji s Anchara savezom. Također će se informirati o svim pozitivnim postupcima GFL i Zemaljskih saveznika. Sve to će dovesti do prirodnog sljeda a to je sam Prvi kontakt sa GFL koji bi se trebao desiti mjereno u mjesecima od uspostave prijelaznih vlada.

Mike Quinsey (10.12.2010.)

Prijevod članka britanskog ET kontaktera Mike Quinsey-a (Tko je Mike Quinsey?) od 10.12.2010.
Ovdje možete pronaći još prijevoda.

SaLuSa 10-December-2010

Istina se probija na najneobičnije načine i to je karakteristika vremena u kojima živimo. Nije važno koliko puta će oni koji imaju nešto za sakriti začepiti rupe, istina će izaći. Konačni odgovori će doći kada dođe vrijeme da možemo direktno s vama razgovarati. Mišljenja i sudovi nemaju težine kad je u pitanju istina. Kada mi pristupimo tim temama bit ćemo u mogućnosti poduprjeti sve sa neupitnim dokazima. Mi se možemo vratiti kroz vrijeme i otkriti točno što se desilo i tko je za to odgovoran. Zle snage znaju da mi to možemo, no svejedno se bore za neizbježnim zaključkom da će odgovarati za ono što su učinili i nitko ni na koji način neće zaobići pravdu.
U stvari ne biste trebali trošiti previše energije tražeći istinu, jer će u “svoje” vrijeme ona biti tu da je svi mogu posvjedočiti. Više bi voljeli da se fokusirate na promjene i vizualizirate kako se one odvijaju sa minimalnim opasnostima za život.

U stvari ne biste trebali trošiti previše energije tražeći istinu, jer će u “svoje” vrijeme ona biti tu da je svi mogu posvjedočiti. Više bi voljeli da se fokusirate na promjene i vizualizirate kako se one odvijaju sa minimalnim opasnostima za život.

Mi smo vas stalno podsjećali o tome kako ste vi moćni i kako sjedinjavanjem u zajedničkom cilju možete promijeniti svoju stvarnost. Mnogi od vas već troše svoje vrijeme da donesu mir na planet i pomognu majki Zemlji. Kako se sve više vas “budi” sve to dobija na brzini i tako će se to nastaviti do uzdizanja svijesti. Nema mogućnost da se prekine slobodan tijek informacije ili zauvijek sakrije istina. Budućnost će biti izgrađena na Istini, Ljubavi i Svjetlu i tada neće biti apsolutno niti malo mjesta za išta manje. To je temelj za miroljubivu i radosnu koegzistenciju koja će biti tu za sve duše koje uzdignu svijest.
Kako se približavate blagdanima (Božića ? op.p.) osjećaji radosti će preplaviti brige koje proizlaze iz vaših dnevnih obveza. To je poželjno kako bi vas opustilo od inače stresnih okolnosti pod kojima mnogi od vas žive. Usredotočenje na tu pozitivnu stranu života pronjet će vas kroz izazove koji preostaju dok ne iskusite promjenu vlasti (Galaktička federacija svjetla najavljuje skore velike političke promjene u vladama SAD-a i ostalih važnijih zemalja. O istoj stvari govori i Sheldan Nidle u svojim porukama op.p.) i osvjestite otpuštanje nove energije. Energije koja dovodi ljude u višu vibraciju koja obećava nadvladati teške okolnosti koje su vas stavile u situaciju da imate manje nego što trebate za sretan život. Ništa što vas trenutno drži “dolje” neće moći opstati još dugo. Mi iz Galaktičke federacije smo odlučni poduzeti potrebne mjere za promjenu vaših okolnosti. Počet ćemo od vrha i ukloniti ove koji kontroliraju vaše živote i prisilili su vas na “tamničenje” dok biste po svom pravu trebali biti slobodna duša da iskusite ono što želite.

Mi iz Galaktičke federacije smo odlučni poduzeti potrebne mjere za promjenu vaših okolnosti. Počet ćemo od vrha i ukloniti ove koji kontroliraju vaše živote i prisilili su vas na “tamničenje” dok biste po svom pravu trebali biti slobodna duša da iskusite ono što želite.

Vaša prekrasna Zemlja je u središtu mnogo pažnje diljem vaše galaksije i događaj uznesenja (povišenja svijesti u novu vibraciju, tzv. uzašašća op.p.) se prati zbog njegove jedinstvenosti. Rijedak je trenutak kada civilizacija može biti uznesena (u višu svijest op.p.) kao što je to kod vas slučaj zajedno sa majkom Zemljom.
Vi oboje (mi i Zemlja kao svjesni entitet op.p.) pomažete jedno drugome iako veći doprinos dolazi s vanjske strane. Snažne energije se sve snažnije šalju ka Zemlji i promjene unutar vas se ubrzavaju. Kako postajete sve veća Bića Svjetla tako privlačite sve više Svjetla i u konačnici ćete se očistiti od nižih vibracija. Imate predivnu mogućnost očistiti se od preostale karme i puno ovisi o tome gdje stavljate svoje misli i fokus. Misli su energija i kad im se da dovoljna snaga one se manifestiraju. Stoga je vaš izazov zadržati ih na svemu što je od Svjetla.
Zle snage se “igraju” sa zvjezdanim vratima. Ako ne budu pažljivi aktivirat će ih i propustiti kroz njih entitete niže vibracije. Oni su (zvj. vrata ? op.p.) put u i iz Zemlje. Stoga smo vas mi zaštitili od direktnog mješanja. Izgradili smo zaštitnu barijeru oko vaše Zemlje tako da posjetitelji mogu samo ući u vašu atmosferu preko nas i ako mi to dozvolimo.
To je neophodno jer ostale napredne civilizacije istražuju Univerzum i znatiželjne su o vama i vašem planetu. Postoje drugi koji su pobunjenici (izgnanici od svoje vrste ? op.p.) koji bi se željeli okoristiti vašom uspavanošću i neznanjem. Takvo mješanje nije dozvoljeno jer civilizacija tek podiže svoju svjest i pred trenutkom je ulaska u Svjetlo.
Slobodna volja ima nekad svoja ograničenja u nekim okolnostima. Vi ste naznačili svoju spremnost za uznesenjem (u Svjetlo op.p.) i to je sveta odluka.

Postoje drugi koji su pobunjenici (izgnanici od svoje vrste ? op.p.) koji bi se željeli okoristiti vašom uspavanošću i neznanjem. Takvo mješanje nije dozvoljeno jer civilizacija tek podiže svoju svjest i pred trenutkom je ulaska u Svjetlo.
Slobodna volja ima nekad svoja ograničenja u nekim okolnostima. Vi ste naznačili svoju spremnost za uznesenjem (u Svjetlo op.p.) i to je sveta odluka.

Eto možete vidjeti kako djelujemo na “svim frontovima” gdje vas se tiče te da je naša misija omogućiti vam da sigurno dovršite ovaj ciklus.
Zapamtite najdraži da smo mi duhovna Bića i da smo Jedno s vama. Činjenica da nas zovete Svemirskim Bićima je jednostavno indikacija da smo mi daleko napredniji nego vi sada. Postoje Zakoni Univerzima kojima se mi pokoravamo. U svim situacijama mi djelujemo kao vaši učitelji i za vašu zaštitu. Želimo vidjeti vaš suverenitet (kao pojedinca op.p.), koji vam po pravu pripada, vraćen. Tako će i biti. Tijekom mnogih stoljeća postupno ste ograničavani. Toliko polako da niste ni primjetili kako vam je oduzeta sloboda. Na sreću, sada se budite i vidite možda po prvi put kako snažno ste bili kontrolirani i ograničeni u svojim pokretima (postupcima, mišljenjima ? op.p.). Terorizam je bio kreiran kako bi omogućio stvaranje svih vrsta drakonskih zakona. On ne bi mogao postojati u civilizaciji koja je našla svoj mir. Ratovi su vas održali u stanju nestašice i stresa i nepotrebno kreirali neprijatelje. Ipak, to će sve svršiti i vi ćete iskusiti potpuni mir i sreću prije kraja ovog ciklusa.
Imate se čemu radovati u budućnosti a naša obećanja vama će biti ispunjena. Svakim danom se približavate prvim događajima koji će otkriti koliko daleko smo otišli kako bi osigurali da vaši tamničari nisu više u stanju primjenjivati vlast koju su imali nad vama. Njihovi zli pipci su se daleko raširili utječući skoro na svaki aspekt vaših života.
Pa ipak njihova vlast je uskoro gotova i već bježe u strahu od mogućnosti da neće moći umaći zasluženoj kazni. Oni su odgovorni za svoje akcije kao što je svaka duša koja je potekla od Svjetla.

Bog nije prevaren. Iako pripadnici zlih snaga idu protiv Božjih zakona oni su još uvijek drže u Ljubavi i Svjetlu. Jednog dana će oni dobiti drugu priliku da svladaju svoju karmu i započnu putovanje natrag k Svjetlu. Nijedna duša nije napuštena ili osuđena na pakao osim što odbijaju prihvatiti Svjetlo unutar sebe i stvoriti ga za sebe.

Bog nije prevaren. Iako pripadnici zlih snaga idu protiv Božjih zakona oni su još uvijek drže u Ljubavi i Svjetlu. Jednog dana će oni dobiti drugu priliku da svladaju svoju karmu i započnu putovanje natrag k Svjetlu. Nijedna duša nije napuštena ili osuđena na pakao osim što odbijaju prihvatiti Svjetlo unutar sebe i stvoriti ga za sebe.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam se privilegirano da služim vama dragim dušama kada trebate ruku pomoći. Zadaci pred nama bit će brzo dovršeni jer ćemo se zajedno ujediniti sa jednom svrhom da postignemo vaše uznesenje.

Hvala,
SaLuSa